Re: Gdzie na majówkę?
Napisał(a): Gość -
XX Międzynarodowy Festiwal Duchów i Straszydeł na przełomie kwietnia i maja w Bojnicach na Słowacji.
Już ferie się kończą, tyle pracy mieliśmy z żoną w firmie, ze nie odpoczęliśmy ani trochę. Dlatego postanowiliśmy, żeby się trochę pocieszyć, zaplanować sobie jakiś wiosenny wypad w góry. Myśleliśmy o hotelu w Bukowinie Tatrzańskiej bo to teraz bardzo popularny i modny ośrodek ze SPA, ktoś był może?
Napisał(a): pomocny44 -
w Sopocie jest fajnie w Majówkę. Poza tym to jeden z ostatnich terminów, żeby za mniejsze pieniądze przyjechać do ciepłego Sopotu! Później będzie tylko drożej. Zacznie się Euro 2012 a później środek sezonu letniego!
Noclegi w Sopocie ostatnio znaleźliśmy tutaj: sopot noclegi
Majówka studencka w Hiszpanii, organizowanym przez Partycamp, to bedzie niezapomiany wyjazd:D
W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram //sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.
Napisał(a): pomocny44 -
Łeba Łeba i raz jeszcze Łeba :) już się wtedy dużo dzieje, większość barów i restauracji otwartych. Do tego pogoda od wielu lat idealna. Można wypocząć i się odprężyć. Jak chcecie poszukać noclegów to warto odwiedzić stronę: łeba noclegi
Napisał(a): gromadzia3 -
Ja w tym roku zasłużyłam na fajny odpoczynek, więc na majówkę jadę zwiedzać "Skarby Italii" z funclub. Kilka dni w innym klimacie dobrze mi zrobi. Wycieczki objazdowe na najlepszy sposób na odreagowanie codziennego stresu,jaki nam funduje nasza polska rzeczywistość.
majowka za niecale 2 miesiace a ja jeszcze nie mam zadnych planow... macie moze jakies ciekawe propozycje? w Łebie bylam juz kilka razy, a wolala bym cos nowego. padlo haslo wyjazdu studenckiego w Hiszpanii, moze slyszeliscie cos wiecej o tym wyjezdzie??
Napisał(a): czarna05 -
BUT tez ma świetną majówkę studencką w ofercie, warto wziąć ją pod uwagę planując długi weekend: http://www.kochamwakacje.pl/but18plus/index.php?co=oferta_opis&id=257
Zgłoś do usunięcia | Link
niedługo majówka 2012? może macie jakieś oryginale pomysły....ja ze swej strony polecam wyjazd n Ukrainę ....samochodem terenowym....duża dawka wrażeń w połączeniu z piękna scenerią...biwaki na polanach przy strumieniach.....każdy dzień inny...co o tym myślicie?