Re: Gdzie na randkę w Krakowie?
Napisał(a): Gość -
jeśli masz ochotę na coś więcej najlepiej zabrać Taką do najdroższej:):):)restauracji:)
A tak poważnie na pierwszą randkę najlepiej umówić się ...np. pod Wawelem(jeśli nie ma powodzi:):)Bulwarami świetnie się spaceruje:):)
Ważne jest ,żeby mieć o czym ze sobą rozmawiać bo wtopa będzie straszna jeśli Pani będzie niemową, a kelner przedstawi rachunek za wystawną kolację:):)
Wiesz co, ja również postawiłabym na romantyczne spotkanie w dobrej, renomowanej restauracji. Myślę, że idealnym miejscem na takie spotkanie byłoby Scandale Royal. Bardzo sympatyczna restauracja, ciekawie urządzona z bardzo dobrym jedzeniem. Jakiś czas temu byłam tam na kolacji - najbardziej przypadł mi do gustu stek z tuńczyka po prowansalsku - wyjątkowy smak.
A ja chłopaki proponuje wam restauracje, bar sałatkowy "Chimera" klimat jest bardzo fajny na randki :D, ceny tez sa spoko ;) nawet na kieszeń biednego studenta :D a atmosfera jest naprawde fajna :D
Krakowskie Przedmieście w Zabierzowie, to bardzo elegancka restauracja. Myślę że jej położenie poza miastem sprawia że jest atrakcyjnym miejscem na randkę. Otoczenie też ma śliczne, czasami pary ślubne przyjeżdżają tam na zdjęcia. Lokal jest elegancki, z dobra obsługą i menu. Mają też pyszne desery.
Jeśli ktoś nie przepada za centrum to na Kazimierzu też są Scandale. Le Scandale dokładniej. To też bardzo elegancki lokal, ze świetnym koktajl barem. Jeśli chcesz zaimponować kobiecie, to zdecydowanie warto ją tam zabrać. Obsługa jest miła i bardzo dba o gości, menu świetne, drinki po prostu doskonałe. Idealne miejsce na randkę.
Na pierwszą randkę polecałbym Boogie na Szpitalnej. Sala dla palących świetnie urządzona i wbrew nazwie nie zadymiona.
Miejsce dobre z delikatnie intymnym klimatem(wieczorem), jazzem w głośnikach, nie za mocnym oświetleniem.
Niezbyt zobowiązujące a pozwoli wyczuć czy warto znów się umówić;)
Drinki z Jackiem D. miażdżą;)
Ja jako dziewczyna radze nad wisłe albo na rynek do klubu jakiegoś fajnego np.opresja
a ja radzę do baru mlecznego. tylko trzeba mieć twarde łokcie, żeby lumpów rozgonić od zastawy:P
Clumsy81 Jeśli ktoś nie przepada za centrum to na Kazimierzu też są Scandale. Le Scandale dokładniej. To też bardzo elegancki lokal, ze świetnym koktajl barem. Jeśli chcesz zaimponować kobiecie, to zdecydowanie warto ją tam zabrać. Obsługa jest miła i bardzo dba o gości, menu świetne, drinki po prostu doskonałe. Idealne miejsce na randkę.
Le Scandale elegancki? :) Nie zauważyłem. To knajpa jakich wiele, bez pretensji do bycia eleganckim lokalem. Ciasno, głośno, jeśli ktoś to lubi - proszę brardzo.
Gdzie na randkę w Krakowie?
Zgłoś do usunięcia | Link
Jakie znacie atrakcyjne i eleganckie miejsca gdzie można zabrać dziewczynę na randkę? Gdzie dziewczyny lubicie być zabierane? Panowie, jak sądzicie, jakie lokale imponują kobietom?