Re: Gdzie na sylwestra?
Napisał(a): Gość -
Jeśli nad morzem to powinnas coś znaleźć tutaj: www.na-sylwestra.pl
Na mazury albo w górach też jest kilka ofert wartych uwagi
Warto zobaczyć co się dzieje w Primavera SPA w Jastrzębiej. Oni zwykle organizują imprezy, wiec można połączyć sylwka z przyjemnymi zabiegami i relaksem cielesno-duchowym. Ja bym chętnie się wybrała w tym okresie do SPA, ale jestem z południa, więc raczej poszukam czegoś bliżej.
Ja mam trochę dość dużych miast w czasie Sylwestra dlatego planuję wyjazd gdzieś w spokojne miejsce. W sumie nie mam jeszcze konkretnego miejsca, ale tak się zastanawiam np. Primavera w Jastrzębiej Górze ma całkiem fajną ofertę, zresztą Sylwester nad morzem to całkiem fajna sprawa.
Napisał(a): solona22 -
Ja jeszcze chwile przed Nowym Rokiem odwiedze Tatry i wybiorę się na koncert " Muzyka pod Tatrami" . http://www.culture.pl/kalendarz-pelna-tresc/-/eo_event_asset_publisher/L6vx/content/noworoczny-koncert-cyklu-muzyka-pod-tatrami A później poczekam aż mój ukochany do mnie dojedzie ze Słowacji i razem spędzimy Sylwka w górach.
Napisał(a): KiziaMizia -
My witamy nowy rok na plaży w Sopocie :)
lecimy z Krakowa do Gdańska tanimi liniami Eurolot , już sam lot jest ekscytujący, potem super sylwester, zabawa do rana i powrót samolotem do domu :D
Gdzie na sylwestra?
Zgłoś do usunięcia | Link
Gdzie nad morzem są jakieś fajne imprezy sylwestrowe? Chciałaby wyjechać gdzieś w tym roku. Jeśli nie na narty w góry to nad morze właśnie. Na kilka dni. Jakie macie plany na sylwestra?