Reklama

Gdzie na wakacje za małe pieniądze? (106)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 482

Re: Gdzie na wakacje za małe pieniądze?

Napisał(a): Gość -

Polecam Wisłę [Ośrodek Orion]. Świetne miejsce, zaciszne w pięknym otoczeniu. Bardzo dobre jedzenie, także wegetariańskie. Ostatnio tam byłam z moim chłopakiem i nie żałujemy!

INTERIA.PL

salwadore77 Ja proponuje zrobić sobie wakacje latem w Bułgarii lub na Słowacji czy w Chorwacji, albo też zimą w Egipcie. po sezonie jest tam dużo taniej a i tak o wiele cieplej aniżeli w Polsce.

Dokładnie, ja też polecam taką opcję. Takich ofert najtańszych możesz poszukać na traveliada.pl

Ja też jestem tego zdania, ze lepiej troche dolozyc i pojechac nad jakies fajne, CIEPLE morze, bo o Baltyku tego nie mozna powiedziec. A bylam w tym roku i nad Baltykiem (3 dni) i w Chorwacji (2 tygodnie) i nie ma porownania. Nad baltykiem 3 dni lało! Słonca nie bylo w ogole ;0 Jak lecielismy do Chorwacji myslelismy, ze przez 2 tygodnie nie bedziemy mieli co robic, a jak przyszla pora wyjazdu nikt nie chcial wracac, tak fajnie bylo i tyle fajnych miejsc zobaczylismy. I wcale nie musi byc drogo (po przeliczeniu drozej placilismy za nocleg nad baltykiem niz w chorwacji, a standard praktycznie taki sam był). Polecam tez kazdemu organizacje wyjazdu na wlasna reke, jak sie dobrze poszuka, to mozna znalesc fajne oferty hoteli i przelotow. My szukalismy na www.cp-online.pl i w koncu tam zarezerwowalismy. Widzialam, ze ktos wczesniej polecal ta strone to ja sie dolacze. A i do Chorwacji planujemy wyjazd w przyszlym roku, tylko tym razem w troche inne rejony.

Napisał(a): dolceandvita -

Pytanie czy chcesz jechać gdzies z jakiegos biura podrózyczy myslisz o tymm, zeby znaleźć coś na własną rękę? Szukaj tanich biletów lotniczych, a jesli szukasz czegos w Polsce to poszukaj na jakiejs fajnej wyszukiwarce miejsc, np. na portalu Ideatur, ten portal zbiera mnostwo ofert z Polski gdzie mozna bezposrednio 24 na dobę dokonywac rezerwacji.

Najlepiej zorganizuj coś na własną rękę. Zarezerwuj bilety i hotel w internecie, poszukaj w googlach jakiejś fajnej wyszukiwarki. Z mojej strony mogę polecić Ci www.vojamondo.pl, na której są niezłe wyszukiwarki a co najważniejsze to sprawdzona stronka :)

Polecam Ci Bolonie, ja w zeszlym roku za niewiele ponad 1300 zl spedzilam tydzień w Bolonii i nie żałowałam sobie niczego! Trafiliśmy na wspaniały hotel, który znaleźlismy na www.cp-online.pl , tam tez znalezlismy promocyjne loty tanich linii lotniczych i za niewielkie pieniadze spedzilismy wspaniale wakacje :)

Napisał(a): pagat90 -

Ja rowniez jestem zdania ze lepiej troszke dolozyc i pojechac na jakies fajne porzadne wakacje, a nie oszczedzac kase na maxa i nie miec z nich w ogole wypoczynku i relaksu. Ja np jesli nie dysponuje duza gotowka to rezerwuje sobie hotel przez biuro podrozy a dojazd kombinuje wlasny, badz przez tanie linie lotnicze badz samochodem, czasem naprawde sie to oplaca. Wiem ze taka mozliwosc dojazdu wlasnego oferuje Funclub. Nie wiem jak z innymi biurami, ale ja to sprawdzilam i jestem bardzo zadowolona, a do tego naprawde maja korzystne ceny i wiem ze nie przeplacam:)

Napisał(a): gromadzia3 -

I tu się zgadzam w 100%. W zależności od naszych finansów dobre biuro znajdzie odpowiednią ofertę. Ja również korzystam z funclub, więc mogę polecić to biuro jako sprawdzone. Za wakacje w Bułgarii - jeśli szukasz tanich wakacji- z pewnością nie zapłacisz więcej niż za wyjazd nad Bałtyk.Za to w Bułgarii pogoda gwarantowana. Poza tym biuro zagwarantuje dojazd na miejsce luksusowym autokarem i opiekę rezydenta a także udzieli porad odnośnie danego miejsca. Nie trzeba się martwić o sprawy organizacyjne.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Gdzie na wakacje za małe pieniądze?