Re: Gdzie publikować swoje teksty? Portale literackie.
Napisał(a): Gość -
A może spróbuj zgłosić się do jakiegoś wydawnictwa. Ja bardzo chętnie czytam e-booki z goneta.net i zauważyłam,ze bardzo często drukują młodych, jeszcze mało znanych a nie rzadko dopiero debiutujących autorów. Warto przemyśleć moją sugestię
Witam:)
jeśli szukasz ciekawego portalu, gdzie można publikować swoje teksty i zależy Ci na konstruktywnej krytyce - polecam allarte.pl.
Portal poznałam dzięki koleżance - nałogowej Pisarce:) - i jestem urzeczona. Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie, to, co dla mnie szczególnie ważne - allarte.pl zdecydowanie wyróżnia się spośród innych tego typu spłecznościówek wyjątkowo oryginalną grafiką:)
Portal publikuje najnowsze info ze świata literatury, konkursy literackie, wszystkie ciekawostki można znaleźć na blogu allarte. Jest też Forum.
Polecam:)
Publikuję na:
www.granice.pl
Fajny wortal literacki - polecam!
kermitek2009 A może spróbuj zgłosić się do jakiegoś wydawnictwa. Ja bardzo chętnie czytam e-booki z goneta.net i zauważyłam,ze bardzo często drukują młodych, jeszcze mało znanych a nie rzadko dopiero debiutujących autorów. Warto przemyśleć moją sugestię
Jestem wierną czytelniczką książek z tego wydawnictwa- myślę,że jeśli masz naprawdę coś ciekawego do zaprezentowania to jak najbardziej wskazane by było żebyś spróbował:) To naprawdę warte odnotowania ,że jest ktoś kto chce promować nowe talenty
Szczerze to allarte różni się od granic na gorsze.Na granicach oczywiście też są różne konkursy i ciągle ulepszaja tą strone!Warto tam być!
Jest świetny nowy portal literacki autsajd.tk. Dopiero się rozwija, więc jego ostateczna postać zalezy tylko od was!
polecam ten portal jestem jego adminem można prawie wszystko publikować http://gocity.pl/artykuly/kategoria/nazwa/Artykuly_Recenzje_Literatura
zapraszam wszystkich chętnych
Polecam http://www.publixo.com. W tej chwili ma ogłoszone dwa konkursy dające szansę debiutu książkowego. W tomikach zbiorczych co prawda, ale zawsze coś.
źle się wkleiło
http://www.publixo.com
Gdzie publikować swoje teksty? Portale literackie.
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam,
chciałem się dowiedzieć, czy nie znacie jakiś ciekawych portali literackich, na których można publikować swoje teksty? Nie chodzi mi o żadne kółka wzajemnej adoracji, tylko jakieś miejsce gdzie można zamieścić swój tekst i porozmawiać o nim. Byłbym wdzięczny za polecenie czegoś sprawdzonego...
Pozdrawiam