Reklama

gdzie sa te kobiety? (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 114
INTERIA.PL

Re: gdzie sa te kobiety?

Napisał(a): Gość -

A gdzie są Ci prawdziwi mężczyźni???Dla Was stanowi problem przejechania kilku kilometrów na randkę.To Wam szkoda kilku złotych na romantyczną kolację w restauracji.Wszystko jak najtanszym kosztem.Dziewczyna jest Wam potrzebna do łużka i do podawania piwa ale oczywiście za jej pieniądze.Pozdrawiam wszystkich polskich mężczyzn.

Kobieta od piwa A gdzie są Ci prawdziwi mężczyźni???Dla Was stanowi problem przejechania kilku kilometrów na randkę.To Wam szkoda kilku złotych na romantyczną kolację w restauracji.Wszystko jak najtanszym kosztem.Dziewczyna jest Wam potrzebna do łużka i do podawania piwa ale oczywiście za jej pieniądze.Pozdrawiam wszystkich polskich mężczyzn.

To zależy...z jaką kobietą ma się do czynienia. Jeżeli jest ułomna intelektualnie, nie grzeszy urodą (nie mam na myśli jakieś
piękności, której musiałaby dorównywać) i w dodatku nie ma żadych pasji, to faktycznie, lepiej żeby siedziała w domu i
podawała piwo swojemu mężowi równie rozgarniętemu jak ona:-)

Ja to lubię czasami z kobietą porozmawiać, niemożliwe a jednak:-)

jak miło ,że jakiś meżczyzna lubi pgadać,bo mój ślubny to najlepiej spedza wolny czas przed telewizorem,no i gdzie ci meżczyzni,to nie czasy gdy facet po pracy musi odpcząć,my też pracujemy,a jednak znajdujemy siły na rozrywkę.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: gdzie sa te kobiety?