Reklama

Gdzie serwisujecie swoje auta? (33)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 65
INTERIA.PL

Re: Gdzie serwisujecie swoje auta?

Napisał(a): Gość -

Tak feu vert jest całkiem ok, drobne naprawy robią większe z tego co wiem chyba też. Części mają szybko bo sklep obok zakładu samochodowego to jednak niezastąpiona rzecz.

Napisał(a): georgij4 -

eszmix Tak feu vert jest całkiem ok, drobne naprawy robią większe z tego co wiem chyba też. Części mają szybko bo sklep obok zakładu samochodowego to jednak niezastąpiona rzecz.

Oj widze ze nie tylko ja korzystam z ich usług. Bardzo sobie chwale ,zwłaszcza własnie ze potrafia szybko i sparwnie zrobic to w aucie na co czekalabym w innym serwisie ze 2 tygodnie.

To spory plus pamiętam kiedyś na pompę paliwową czekałem prawie 3 dni zanim ktoś się zebrał i po nią pojechał. A tak jest pod ręką wszystko szybko dostępne. Nikt się nie denerwuje że czegoś nie ma a jak trzeba to dzwonią do hurtowni i dowożą na miejsce więc nie ma żadnego z tym problemu.

Ja serwisuje swoje auto w autoryzowanym serwisie ale to z racji tego, że jest objęte gwarancją więc żeby jej nie stracić to muszę to robić. Ale generalnie jestem zadowolona z serwisu :)

Ja serwisuje "u wujka mietka" ;-) Niestety, mój samochód ma już 11 lat, więc żaden serwis oryginalny go nie przyjmie. Dlatego właśnie korzystam z mechanika samochodowego, zaprzyjaźnionego, w sprawach mechanicznych. Jeśli natomiast chodzi o kosmetykę samochodu, to sam kupuję różne woski itp. na all4auto.pl i dbam o wizualną stronę na własną rękę.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Gdzie serwisujecie swoje auta?