Re: gdzie się wybrać na kolację z chłopakiem
Napisał(a): Gość -
Jak dla mnie godną uwagi restauracją są Scandale Royal. Wydaje mi się, że spełnia wszystkie twoje kryteria - bardzo miła obsługa, elegancki wystrój i bogate menu. Sama próbowałam tam kilku dań i szczerze powiem, że wszystko było pierwsza klasa. Najbardziej przypadł mi do gustu filet z perliczki w zielonym pieprzu - najlepiej doprawiona perliczka, jaką kiedykolwiek jadłam.
duzo porad jest na www.repka.pl :)
Mi osobiscie sie podobało w "Chimera" ma w sobie urok nie wiadomo jaka nie jest ale urzeka ;)
Ja osobiście polecam solvay park w krk. w borku fałeckim jest tam spaniała restauracja Włoska polecam :)
Ja znam też Le Scandale, to na Kazimierzu, na Placu Nowym. Serwują pyszne dania, ale słyszałam że zmienili kartę, więc wybieram się przetestować. Mają pyszne drinki i dania, szczególnie stek z tuńczyka. I miłe położenie - samo serce Kazimierza.
Kurczę szkoda, że tak bardzo zawęziłaś obszar, w którym szukasz miejsca na kolację. Ale jak już obejdziecie te knajpki w okół rynku i Kazimierza to polecam Wam wybrać się do Zabierzowa (to jest niedaleko Krakowa) do restauracji Krakowskie Przedmieście. Genialne jedzenie tam dają, nie wspominając już o deserach :)
Niedawno byłam w Krakowie i wybrałam się do restauracji Le Scandale, gdzie jadłam świeże mule gotowane w białym winie. Muszę przyznać, że potrawa bardzo mi smakowała i jestem przekonana, ze kiedyś jeszcze się na nią skuszę, ponieważ bardzo lubię powracać do ulubionych potraw.
jeśli ktoś z was czuje, że za mało wie o związkach, uwodzeniu i relacjach z płcią przeciwną polecam mu świetną metodę nauki, mianowicie kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Są bardzo skuteczni i profesjonalni, sama skorzystałam z ich oferty i jestem zadowolona z efektów. Mają dobre opinie i recenzje. W końcu potrafię nawiązać relacje z mężczyzną a uwodzenie daje mi wielką satysfakcję ;) polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
fajnym miejscem na kolację z chłopakiem może być Scandale Royal przy placu Szczepańskim, świetne miejsce , dobre jedzenie, miła kameralna atmosfera w sam raz na spotkanie sam na sam, no i dobre drinki i jedzenie
gdzie się wybrać na kolację z chłopakiem
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy macie jakieś propozycje, gdzie można byłoby się wybrać na randkę z chłopakiem ??
zależy mi na tym, żeby miejsce było z klasą, ciekawym wystrojem i bogatym menu. Zależy mi przede wszystkim na restauracjach w okolicach rynku bądź na Kazimierzu. Jeśli macie jaką ulubioną restaurację, do której można się wybrać z ukochaną osobą piszcie.