Re: Gdzie skrzynka mailowa?
Napisał(a): Gość -
nie wiem cyz powinienem reklamować inne serwisy emailowe ale niech już będzie. Ostatnio jednym z nalepszych jest GMAIL. Bardzo mało spamu i wiele ciekawych funkcji
pozdrawiam
gmail jest ok, ale niestety trochę go zaśmieciłam przez parę lat (rejestracja gdzie popadnie) i teraz z ciekawości testuję dresy na wp ;) jak na razie bez zarzutu, spamu brak a konkretna przewaga to 100mb w załączniku, przydaje się do wysyłania zzipowanych folderów zdjęć itp.
gmail ma małą pojemność załącznika, a w mojej pracy wymiana informacji i materiałów odbywa się głównie przez pocztę elektroniczną, wiec też wolę a-dresik, no i duży plus to też mini ftp, aktówka
Napisał(a): JaGocha -
a-dresik ma tez naprawdę skuteczny antywirus. pojemność to duża zaleta.
mnie ostatnio gmail się coś bardzo zawieszał, nie wiem czy to wina wirusów czy czegoś innego.
myślę o a-dresiku.
bierz a-dresik, nie będziesz żałować ;) z Jankiem można pogadać w wolnej chwili ;)
no tak, Janek w tym wszystkim najlepszy jest :D
Napisał(a): JaGocha -
jeszcze z nim nie miałam przyjemności porozmawiać, ale oglądałam go na YT :)
Napisał(a): Tuptup777 -
ja jeszcze czasu na pogawedki nie miałam, ale może kiedyś :P jak się swojego Janka pozbędę :P
Póki co miałam szybki napad na WP i założyłam sobie a-dresik, a co !!! :D
Co do pytania z początku to na wstępie mogę odrzucić tlen - non stop reklamy środków na potencję, wielkich wygranych etc. WP pod tym względem lepsza na pewno, bo przestałem taki shit dostawać.
Gdzie skrzynka mailowa?
Zgłoś do usunięcia | Link
Oprócz oczywiscie interii (;
Gdzie mało spamują?