Re: Gdzie spędzić romantyczny wieczór?
Napisał(a): Gość -
we mgle
ja bym ci z pewnoscia polecala szum moza jednak , kocyk butelka wina i bedzie romantic
Wydaje mi się że faktycznie taki wieczorny wypad nad wodę z koszykiem dobroci butelką wina i kieliszkami jest dobrym pomysłem. Można też wcześniej wyskoczyć do jakiejś restauracji na dobry deser czy też przekąskę przy świecach :)
Napisał(a): marrell -
Nad morzem można wykorzystać plażę i naturalny romantyczna atmosferę, w Krakowie trzeba się trochę bardziej nagłowić. Tutaj pomocne są jakieś miejsca, które mają klimat. Raz byłam na moim ulubionym deserze na Kazimierzu w le scandale. Nie ma nic bardziej przyjemnego niż dzielenie się szarlotką na ciepło z lodami waniliowymi z ukochaną osobą :)
Zawsze można sprawdzić ciekawe miejsca w tym serwisie pogodzinach.pl Tam co chwilę uaktualniają wydarzenia i ciekawe miejsca do których warto się udać by spędzić miło czas. Spokojnie można tam znaleźć inspirację na romantyczny wieczór.
jak nie wiesz gdzie zabrać kogoś wyjątkowego na romantyczna kolacje, to sprawdź jakie knajpy ludzie najczęściej polecają na takie okazje na trojmiasto.pogodzinach.pl, bo tam są recenzje takich miejsc i na pewno znajdziesz coś ciekawego dla siebie
Gdzie spędzić romantyczny wieczór?
Zgłoś do usunięcia | Link
Gdzie w Gdyni można spędzić romantyczny wieczór? Jakaś fajna knajpka, czy może morza szum? Co polecacie?