Reklama

Gdzie wyjechać na wakacje? (59)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 737

Re: Gdzie wyjechać na wakacje?

Napisał(a): Gość -

chorwacja - moja miłość... http://www.itaka.pl/wycieczki/chorwacja/chorwacka_lista_przebojow_1230.php? tutaj za niewielkie pieniadze można sobie ten kraj troche pozwiedzać. A o tej porze roku natłoku turystów nie trzeba sie obawiać, a zimno nie jest tak żeby nie cieszyć sie z wyjazdu :)

INTERIA.PL

Napisał(a): kowalik -

Ja byłam pod koniec sezonu na Majorce i bardzo mi się podobało. W związku z krótkim urlopem wyjazd zorganizowaliśmy sami. W związku z tym, że nie było jeszcze bezpośrednich lotów na Majorkę lecieliśmy z przesiadką za niecałe 200 zł za dwie strony (bagaż tylko podręczny) Mieszkaliśmy w sArenal. Miejsce bardzo ok piaszczysta plaża, niedaleko lotniska i do stolicy można dojechać miejskim autobusem w 20 minut. Zwiedzaliśmy też poruszając się tylko autobusem. Połączenia komunikacji i miejsca warte zobaczenia można sprawdzić np tu: Majorka atrakcje Sporo udało się zwiedzić, chociaż byliśmy krótko. Z tego co wiem od tego sezonu mają być bezpośrednie loty na Majorkę z Krakowa i Poznania, więc tym bardziej polecam.

Napisał(a): Gość -

W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasin, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram http://sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku ja w co niektórych miejscowościach nadmorskich.

Napisał(a): hulahop -

jak już sobie doradzamy to pamiętajcie o uruchomieniu roamingu w telefonach i kupieniu pakietów obniżających koszta połączeń, żeby nie było zaskoczenia. Do tego najlepsza jest wg mnie Heyah, nie ma pakietów na połączenia zagraniczne, a taniej niż w Heyah nie ma nigdzie. 59gr/min z Polski do UE czy USA a z Unii 1zł/min za wychodzące i 49gr/min za przychodzące.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Gdzie wyjechać na wakacje?