Re: gdzie zjeść smaczną pizze
Napisał(a): Gość -
Pizza pizzy nie równa, jakoś nie mam jeszcze pełnego rankingu, ale to jest moje danie "ostateczne" - jak już nie wiem na co mam ochotę i umieram z głodu, decyduję się na pizzę :) Ogólnie lubię kuchnię włoską i wariacje na jej temat, bardzo ciekawe menu pod tym względem mają Scandale Royal na ulicy Szczpańskiej, super pasty w przystępnych cenach :)
zobacz tu > http://bit.ly/pizza-online-wroclaw
http://www.alepizza.com/wszystkie-pizzerie/szalony-smok-biezanow/ tu mają wyśmienitą pizze polecam
W nowym sączu na PKS ! Świetna obsługa i lokal. To tego tanio i dobrze.Polecam
Napisał(a): dolceandvita -
NudleNudle ja tez znam to miejsce na Placu Szczepańskim, bardzo fajna i przyjemna knajpka! Byłam tam już parę razy i zawsze byłam zachwycona jedzeniem i wieeelkimi porcjami. I polecam na deser szarlotkę na ciepło z lodami :) Fajna knajpka i atmosfera w niej panująca a co ważne, przy samym Rynku!
Kiedyś bardzo dobrą pizze miałą pizzernia Greg.
Wyjątkowa, pyszne ciasto, dużo składników.
Zmienił sie kucharz, poszli na ilośc i powstał ten sam szajs gdzie wszedzie.
Ostatnio jadłęm w restauracji Kontynenty na zabincu bardzo dobrą pizze.
Nie wiem jak z jedzeniem, ale pizzerman na wysokim poziomie.
Dobra pizza jest też na Ruczaju w Pasażu jest restauracja.
Jednak ostatnio tez tam zaczeli uprawiac masówkę wiec musi sie wypowiedzieć ktoś kto próbował ja wczesniej i teraz.
Ja słyszałam, że bardzo dobra pizze podają na Kazimierzu w restauracji Le Scandale, ja byłam tam ostatnio na sałatce, a znajomy jadł pizze i mówił, że jedna z lepszych jakie jadł w Krakowie, a że jest koneserem to liczę się z jego zdaniem
Napisał(a): dolceandvita -
popieram gościa, który wyzej napisał o Le Scandale :) Chadzam tam czasem jak mam ochotę na jakieś wyrafinowane i pyszne smaki, kucharza to oni mają na prawdę dobrego i popieram ze to fajne miejsce. Przy okazji spaceru po Kazimierzu mozna zahaczyć ;)
fajny lokal ,smaczna pizza i jeszcze lepsze makarony w Fabryce Pizzy na Kazimierzu ul.Józefa
gdzie zjeść smaczną pizze
Zgłoś do usunięcia | Link
poszukuje fajnego lokaliku żeby można było z kobietą zjeść smaczną pizzę,jest jedna z której zamawiam dość często i jest na prawdę bardzo smaczna ale jest jeden problem SZALONYSMOK nie ma lokalu.Byłem już z moją lubą w da grasso ale tam zamiast cieńkiego ciasta robią straszną bułe. Pikolo obsługa dramat chodz jedzonko nawet nawet .Caldo nie wiedzą co to pizza porażka dosłownie a wy jakie macie opinie na temat krakowskich pizzeri