Reklama

GRUPOWE ZAKUPY W INTERNECIE (37)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 87
INTERIA.PL

Re: GRUPOWE ZAKUPY W INTERNECIE

Napisał(a): Gość -

Ja kupiłam na tych serwisach już kilka usług. Minusem tych platform jest brak różnorodności- przeważają oferty kosmetyczne , SPA:/ DealPeck.com trochę różni się od innych , bo oprócz usług wystawia też promocyjne PRODUKTY, bilety etc. Poza tym w jednym miejscu gromadzi ofert z innych serwisów.

Wstyd się przyznać, ale ja za bardzo nie wiem na czym to polega. Widzę, żę mnóstwo moich znajomych zostało na facebookfanami groupon, ale nie wiem o co chodzi. Czy możecie mi wytłumaczyć, na czym to dokłądnie polega? Wiem, że są tam jakieś zniżki, ale jakie to nie bardzo się orientuję.

Ja jestem jak najbardziej za zakupami w sieci, grupowe też są ok, często udaje mi się coś ciekawego znaleźć i korzystam taniej z różnych zabiegów w salonach :) Teraz kolejnym zakupowym krokiem jest ta platforma na facebooku kupuje.to . To fajnie, że w końcu i u nas pojawił się social shopping. Przynajmniej nie trzeba się dodatkowo rejestrować i za darmo można wystawiać swoje rzeczy na sprzedaż.

Warto korzystać, ostatnio coraz częściej można skorzystać z profesjonalnych porad, a także rabatów, które uzyskali dla nas doradcy. I nie musimy kupować w sieci, za wszystko płacimy u sprzedawcy. Taki system sprawdza się w przypadku kupców oferujących auta.

Zakupy grupowe to bardzo dobre rozwiązanie, jeśli chcemy kupić konkretną rzecz, a nie kupujemy jakieś produkty tylko na siłę, bo jest na nie jakaś promocja. Ostatnio coraz częściej pojawiają się oferty zakupów droższych towarów. Polega to na tym, że uzyskujemy rabat w sieci, a zapłatę regulujemy w normalnym sklepie czy salonie.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: GRUPOWE ZAKUPY W INTERNECIE