Re: GRUPOWE ZAKUPY W INTERNECIE
Napisał(a): Gość -
Korzystam z wykupto i grupera i czasem można niezle okazje upolować.
Więc w sumie zakupy grupowe są przydatne.
Dealpeck? nie słyszałem. ja korzystałem z groupona i frupi. te 2 portale raczej mi wystarczają :)
Ja kupiłam na tych serwisach już kilka usług. Minusem tych platform jest brak różnorodności- przeważają oferty kosmetyczne , SPA:/ DealPeck.com trochę różni się od innych , bo oprócz usług wystawia też promocyjne PRODUKTY, bilety etc. Poza tym w jednym miejscu gromadzi ofert z innych serwisów.
Wstyd się przyznać, ale ja za bardzo nie wiem na czym to polega. Widzę, żę mnóstwo moich znajomych zostało na facebookfanami groupon, ale nie wiem o co chodzi. Czy możecie mi wytłumaczyć, na czym to dokłądnie polega? Wiem, że są tam jakieś zniżki, ale jakie to nie bardzo się orientuję.
Generalnie można kupić usługi taniej o nawet 80%
Ja jestem jak najbardziej za zakupami w sieci, grupowe też są ok, często udaje mi się coś ciekawego znaleźć i korzystam taniej z różnych zabiegów w salonach :) Teraz kolejnym zakupowym krokiem jest ta platforma na facebooku kupuje.to . To fajnie, że w końcu i u nas pojawił się social shopping. Przynajmniej nie trzeba się dodatkowo rejestrować i za darmo można wystawiać swoje rzeczy na sprzedaż.
A co powiecie o zakupie takich rzeczy, które kosztują trochę więcej. Dajmy na to wycieczki zagranicznej czy nawet auta? Fajny pomysł na oszczędzanie?
Warto korzystać, ostatnio coraz częściej można skorzystać z profesjonalnych porad, a także rabatów, które uzyskali dla nas doradcy. I nie musimy kupować w sieci, za wszystko płacimy u sprzedawcy. Taki system sprawdza się w przypadku kupców oferujących auta.
Zakupy grupowe to bardzo dobre rozwiązanie, jeśli chcemy kupić konkretną rzecz, a nie kupujemy jakieś produkty tylko na siłę, bo jest na nie jakaś promocja. Ostatnio coraz częściej pojawiają się oferty zakupów droższych towarów. Polega to na tym, że uzyskujemy rabat w sieci, a zapłatę regulujemy w normalnym sklepie czy salonie.
GRUPOWE ZAKUPY W INTERNECIE
Zgłoś do usunięcia | Link
Hej! Co sądzicie o zakupach grupowych? Ja skorzystałam z kilku ofert na gruper.pl i dealpeck.com. Czy opłaca się z nich korzystać?