Reklama

Heath Ledger - wielka tragedia (14)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1
Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Heath Ledger - wielka tragedia

Napisał(a): Gość -

Ja się poczułam jakbym weszła w mrowisko i dodatkowo po mnie tramwaj przejechał. Nie moge w to uwierzyć i ciągle mam nadzieję, że coś się pomieszało i to nie Heath umarł... Aż się ruszyć nie mogę, jak o tym pomyślę... :(

Dowiedziałam się w nocy. I ciągle nie mogę uwierzyć. To jeden z niewielu aktorów młodego pokolenia, którego naprawdę ceniłam. Miał ogromny talent i potencjał. Wielka strata dla kina. Przykro mi też ze względu na jego maleńką córeczkę. Miał po co i dla kogo żyć. Ech... Nie mogę się otrząsnąć.

Jeszcze teraz zagrałtak fajnie Jokera w Batmanie nowym, i ten film co wejdzie z Cate Blanchet.....masakra....28lat........ moja mama go lubiła :) ....szkoda......jak narazie na cnn mało gadaja.. ale jak umarła ta dziw......ka Nicol Smiths to gadali 2 dni....
Pozdro Heath

Ja takze. Dowiedzialam sie wczoraj w nocy, z Yahoo. Myslalam, ze mi sie cos przywidzialo, gdy przeczytalam 'Heath Ladger Dies', myslalam, ze to jakas metafora czy cos! A to jednak prawda. Tak nagle, niespodziewanie, u szczytu popularnosci. Wielki smutek :-(

tak, od momentu kiedy się dowiedziałam ciągle jest mi smutno i mam łzy w oczach. sama nie wiem dlaczego, jakoś nadwyczajnie Go nie uwielbiałam czy coś, ale szkoda mi każdego człowieka, który odchodzi w młodym wieku. był świetnym aktorem, przystojny, utalentowany, tyle miał przed sobą możliwości i tak nagle wszystko się skończyło. zycie jest takie kruche. szkoda ze odszedl. dlaczego Bóg często nie daje ludziom drugiej szansy, dlaczego ich zabiera wiedząc, że są potrzebni tu na ziemi. nie mogę się z tym pogodzić...

i jeszcze w głośnikach piosenka Sugababes- Change...

:( [*]

Jeszcze 5-10 lat i facet byłby drugim DeNiro... na prawdę mu kibicowałem :(( (a tak na marginesie - zgadzam się z Peroslaw'em - jak przedawkowały 2 cycki Nicole Smith, to w każdych newsach było)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Heath Ledger - wielka tragedia