Reklama

Heyah! (52)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 40

Heyah!

Napisał(a): Gość -

Czy waszym zdaniem Heyah to jest dobra sieć??
Ja kilka lat wstecz byłem w heyah ale przeszedłem do plusa ze względu na to że Heyah nie miała telefonów a teraz wróciłem do heyah a Plusa wcale nie polecam chociaż jest nie ma złych ofert. Czekam na wasze opinie!

Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Heyah!

Napisał(a): nestah -

W Nowej Heyah darmowe smsy wewnatrz sieci przy darmowym stanie konta, do tego tani net, tanie międzynarodowe i tanio w kraju. Są też podwójne- czyli stawki za wszystko o połowę niższe. A teraz jeszcze wprowadzili Darmowy Numer do doładowania- najbardziej urozmaicona oferta prepaid- ma wszystko :)
No, i opłaca się np. zapisać do Telefonu bez związku- po roku, jeśli będziesz doładowywać konto kwotą 30 lub 50zł, to po roku dostaniesz telefon za złotówkę. Kwotę np. 30zł możesz podzielić w ciągu miesiąca na kilka mniejszych- i przy okazji dostaniesz jeszcze bezpłatne rozmowy z wybranym numerem ;) Czyli w Heyah możesz mieć wszystko.

Napisał(a): Gość -

Heyah i Plus to zupełnie inna bajka, przecież Heyah deklasuje w zasadzie wszystkich konkurentów. Najciekawsze pozycje w ofercie - darmowe smsy w sieci, darmowy numer w sieci, tanie międzynarodowe, 29 groszy do wszystkich i jeszcze pomniejszanie kosztów przez podwójne doładowania... Oczywiście nie wszystko dostępne jest w jednej taryfie, ale nie zmienia to postaci rzeczy, że oferta Heyah jest bardzo dobra.

Napisał(a): nestah -

No jasne, że lepsze darmowe po doładowaniu- zwłaszcza, że są w Nowej Heyah, w której są też darmowe smsy w sieci, tanie międzynarodówki, tani net i po podwójnych- najtaniej do wszystkich, bo ok. 15-20gr/min. Zresztą podwójne doladowania i najtansze połączenia są też w TTHOT, do tego można wykupić darmowe połączenia do 3 osób w całej sieci Era (po miesiącu za 3gr/min).

« Wróć do tematów Odpowiedz