Podsumowanie tematu - najnowsze 5 odpowiedzi
Re: Heyah!
Napisał(a): Gość -
@up No zgodzę się z tą opinnią całkowicie. Miałem i Play i Orange obydwa Prepaid, ale i tak praktycznie od początku wracała do mnie Heyah (3 numery od 2004 roku) i tak największe wrażenie zrobiła właśnie Heyah na mnie... Na początku 1500 sms za 5.50 do sieci teraz mamy darmowe sms w sieci oraz za darmo po doładowaniu do wszystkich w sieci przez połączenie głosowe. Dodali bardzo przyjemne paczki danych, lepsze niż u konkurencyjnych prepaidach. Ogólnie oferta jakościowo jest o wiele lepsza niż konkurencji, temu też ją polecę.
Napisał(a): adam20 -
podepne sie pod wasze posty.Mamy juz 2012 rok,i jak na ten czas to mamy dwóch liderów polskiego prepaid-u są nimi play i heyah.Play ma nizsze stawki 9 gr/sms i 29 gr/min heyah ma 14/sms i 30/min obydwoje oferują darmowe rozmowy i smsy w sieci. internet w play to 12gr/100kb a heyah 2gr/100 czyli 600%mniej! moim zdaniem szala zwyciestwa przechyla sie na strone heyah,dzieki bardzo taniemu internetowi,bardzo dobremu zasiegowi,świetnej jakosci połączeniach głosowych,niskich cenach ( w porównaniu do konkurencji) najtańszym roamingu w prapaid i super obsłudze klienta.Jak na złość coraz mnie osób w sieci.dużo osób wybiera play bo ma sms za 9 groszy a heyah za 14 powód bardzo sensowny,ze nie ma co.Niestety play= słaby zasięg czego jestem żywym dowodem,w mojej miejscowosci jest,pare metrów dalej nie ma,a w domu raz jest raz nie ma wiec po co mi taki operator? dla mnie tylko heyah.dużo rozmawiam i pisze mam tez smartphone w abonamecie orange ale to prywatny numer tylko dla wąskiego grona ludzi.z orange jestem absolutnie nie zadowolony.drogo i słabej jakosci usługi.w mojej taryfie sms 20gr w wiec grozej niż heyah i play minuta bez zmian 29 gr.za to najdroższy internet na rynku 50gr/100kb w abonamencie to żałosne!tak wiec prepaid należy do play i hayah.abonament play i t-mobile reszta to starzy naciągacze
Hej, bardzo fajne forum
www.utylizacjaelektroniki.pl
utylizacja sprzetu elektrycznego i elektronicznego,
komputerów, agd rtv monitorów i innych
Hej,
wiesz co.. średnio się orientuję, bo u mnie z smsem nie było problemu..
Spróbuj może dowiedzieć się więcej poprzez formularz na stronie Heyah: http://www.heyah.pl/kontakt to samo polecam koleżance pytającej o numer w Heyah. Pewnym jest, że na pewno musisz mieć numer sieci z której bierzesz telefon.
Zgłoś do usunięcia | Link
A ja to Wam powiem, że macie rację, ale najlepszy to jest i tak teraz konkurs Heyah, widzieliście Przyłapani z Heyah? https://www.facebook.com/heyah/app_354308034587331