Re: Homofobia w Polsce
Napisał(a): Gość -
Sodomia zawsze była zboczeniem...
POLSKA TO NIETOLERANCYJNY CIEMNOGRÓD !!!!!!
A teraz kawał: Do przedziału pociągu gdzie siedzi m/innymi stara baba z podupadłej pipidówki wsiada czarnoskóry dobrze ubrany osobnik. Zajmuje miejsce na co baba pokazując go paluchem krzyczy "maupa, maupa!!!". Czarnoskóry osobnik nienaganną polszczyzną zwraca się do baby i mówi: proszę pani nie jestem żadną małpą tylko człowiekiem bardzo dobrze wykształconym, znającym 5 języków obcych, na co znowu baba - godo,godo, maupa godo.
To kawał, ale ile w nim prawdy o "Polakach"?
Czy to taka sztuka pisać na temat?
Tak na chłopski rozum (nie mówiąc źle o gejach i lesbijkach i ich przeciwnikach) dla mnie to jest po prostu dziwne. Ja mam faceta z krwi i kości i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że miałabym robić z kobietą te same rzeczy co z nim. No jak?? No bo jak można przez cały czas tylko palcami?? Kiedyś jak się zapytałam kogoś na jaja jak osobom tej samej płci nie nudzi ich życie seksualne skoro stale tylko to samo i wsadzić nie ma nawet co i gdzie(baba z babą) to jak one się zadowalają?? To ta osoba się śmiała, że mają sztuczne penisy:P No to nie lepiej mieć faceta, który będzie coś czuł z tego, a penis nie będzie tylko kupką plastiku czy czegoś tam??
Napisał(a): ZdW16NS -
GośćGość Sodomia zawsze była zboczeniem...i nadal jest
i co najbardziej przykre; dzisiejsi postępowi i nowocześni nie potrafią tego zrozumieć, że było to przyczyną marnego końca cywilizacji... dlaczego ćma leci do ognia ?
Dla mnie sprawa jest prosta . Kilku rozhisteryzowanych homosi popartych przez również histerycznych , "normalnych" , "postępowych" działaczy z różnych kręgów , robi w Polsce zamieszanie . Dochodzi to do Unii , tam urasta ten problemik do rangi legendy o homofobii Polaków . Homofobii na co dzień się nie spotyka , natomiast w mediach to chleb powszedni . Czyli kolejna manipulacja . Cała ta sprawa jest jak plotka , która wróblem wyleci , wołem powraca .
Napisał(a): ZdW16NS -
hub65 Dla mnie sprawa jest prosta . Kilku rozhisteryzowanych homosi popartych przez również histerycznych , "normalnych" , "postępowych" działaczy z różnych kręgów , robi w Polsce zamieszanie . Dochodzi to do Unii , tam urasta ten problemik do rangi legendy o homofobii Polaków . Homofobii na co dzień się nie spotyka , natomiast w mediach to chleb powszedni . Czyli kolejna manipulacja . Cała ta sprawa jest jak plotka , która wróblem wyleci , wołem powraca .
Pełna zgoda, ale może właśnie o to chodzi, aby nagłaśniać sprawę !?
ZdW16NShub65 Dla mnie sprawa jest prosta . Kilku rozhisteryzowanych homosi popartych przez również histerycznych , "normalnych" , "postępowych" działaczy z różnych kręgów , robi w Polsce zamieszanie . Dochodzi to do Unii , tam urasta ten problemik do rangi legendy o homofobii Polaków . Homofobii na co dzień się nie spotyka , natomiast w mediach to chleb powszedni . Czyli kolejna manipulacja . Cała ta sprawa jest jak plotka , która wróblem wyleci , wołem powraca .Pełna zgoda, ale może właśnie o to chodzi, aby nagłaśniać sprawę !?
Nie "może" , lecz na pewno . I przy okazji jakie lody można ukręcić ! Gdzie się tak można wypromować lub chociażby zaistnieć ? Tylko przy tego typu sprawach .
Jest taki krótki, ciekawy artykulik z ostatnich badań nad homofobią, który rzuca światło na jej przyczyny:
http://psychologiaewolucyjna.pl/index.php/badania/16-podniety-homofoba
polecam wszystkim do przeglądnięcia, bo ciekawe i jest co homofobowi odpowiedzieć:)
Homofobia w Polsce
Zgłoś do usunięcia | Link
Co sądzicie o homofobii?
Na jaka skalę się ono rozpowszechniło w naturze Polaka i całego społeczeństwa? Czy ŚP. Kaczyński słusznie zabronił parady gejów i lesbijek? Czy taka manifestacja jest potrzebna i ma jakiś sens?
Młodzież Wszechpolska... Czy to nas czeka w przyszłości, czyli lecące kamienie w stronę jakiejkolwiek odmienności wyglądu, czy poglądu?