Reklama

I kto tu RZĄDZI !!! Cracovia czy Wisła? (16)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1147

I kto tu RZĄDZI !!! Cracovia czy Wisła?

Napisał(a): Gość -

Kto tak naprawde rządzi w Krakowie?
Kibice wpisujcie dzielnice i osiedla na których rządzi wasza ekipa.Wiadome jest że są osiedla które są podzielone ale istnieją też swoiste bastiony,twierdze....
Pokażcie ilu was jest?

INTERIA.PL

Re: I kto tu RZĄDZI !!! Cracovia czy Wisła?

ja mieszkam na Piaskach Nowych w Krakowie i u mnie na osiedlu jest większośc osob za Cracovią.... są wiślacy ale niczego nie pokazują , przykładem tego jest wielki napis na scianie podstawowki : CRACOVIA i porozklejane vlepki w pawilonie handlowym na srodku osiedla... na niektorych blokach i klatakch są też napisy typu : KSC , Cracovia Kraków , KS w koronie albo łowcy psów......

AZORY , BORONWICE , OLSZA 1 , OLSZA 2 , PRADNIK CZERWONY , KLEPARZ , PRADNIK BIAŁY , BIEŻANÓW , PŁASZÓW STARY , ŁAGIEWNIKI , BOREK , GRZEGÓRZKI NOWE , WIECZYSTA, RUCZAJ 1-2 STR , SKOTNIKI, VOLA JUSTOWSKA, DOLNU KURDWANÓW , ZŁOCIEŃ , DĘBNIKI , KAZIMIERZOWSKIE , LOTNISKO , STRUSIA , KOLOROWE , JAGIELLOŃSKIE , DYWIZJONÓW ,STOKI ,WYSOKIE ITP ..... KAZDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!!!!!!!!1

jestem kibicem Wisły i podoba mi sie sytuacja jaka panuje w krk bo chociaz by w warszawie jest prawie sama legia wiec co tam ciekawego sie dzieje? nie wiem a co powiedziec o białym czy szczecinie ha to dopiero nuda czeba jezdzic na mecze albo na ustawki zeby sie sprawdzic :/ a w krk jak dla mnie nie mozna powieciec tak poprostu kto rzadzi bo sa trzy dobre ekipy ktore na swoich terenach jak i poza nimi sa chyba najgrozniejsze w polsce ,bo ciekaw jestem w jakim innym miescie walczy sie na noze to jest klimat krk :/pozdro dla wszystkich wojowników krakowskiej ulicy za WISŁE za NASZ TS pojdziemy az po zycia kres !!!nie liczy sie ile masz w łapie liczy sie ze jestes wariatem pamietaj ogladaj sie za bratem WISŁA*BIEZANÓW 100% WISŁA ŚMIERĆ cRACOVII

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: I kto tu RZĄDZI !!! Cracovia czy Wisła?