Re: Idealna podłoga do dziecięcego pokoju
Napisał(a): burakura -
Szczerze mówiąc, to pierwszy raz słyszę o kolorowych podłogach drewnianych, wątpie byś coś takiego znalazła. Ja mam u dzieciaków zwykłe jasne panele i na to kolorowy dywanik, zawsze to w pupki cieplej :)
A nie myślałaś o korku? Tak wszyscy zachwalają, cichy, ciepły, tylko nie wiem jak cenowo wychodzi.
Napisał(a): nightdrive22 -
aj,aj,aj... widzialam takie podlogi, kurde, niebieskie panele i drewniane, ale nie przypomne sobie gdzie, bo to bylo gdzies w internecie, kurcze. W kazdym razie nie lepiej zainwestowac w cos, co dziecia sie bedzie podobala jak troche dorosna ? Bo watpie, zeby nastolatka chciala miec niebieska podloge w pokoju ;>
Napisał(a): grafik -
Podłoga która ma służyć dla dziecka powinna być wytrzymała, więc drewno o którym wspomniałaś powinno być dobrym rozwiązanie, teraz pytanie jak dużo pieniędzy możesz na nie przeznaczyć, dąb jest dość drogi i większość ludzi woli tańsze rozwiązania. Ja u siebie mam deseczki z jesionu i sprawdzają się bardzo dobrze.
Napisał(a): nightdrive22 -
ja rowniez mam u siebie na podlodze jesion. niby sie sprawdzaja, ale... przy biurku mam krzeselko na kolkach i w tym miejscu sa piekielnie porysowane, nie przypuszczalam, ze moga sie porysowac az tak :(
Napisał(a): Gość -
W pokoju u mojej córeczki mam drewno brązowe,nie wybrałam kolorowego.Postawiłam na brązowe ekologiczne drewno.Mój wujek mi je sprawił,także nie mam pojęcia co,jak,gdzie.Ale myślę,że drewno to dobry wybór.A kolorowe,hmhm nie mam pojęcia,gdzie nabyć:/
Chodzi Ci może o coś takiego barlinek young?
Natknęłam sie na nie przypadkiem, szukając listew przypodłogowych, normalnie aż oczom nie wierzę, kolorowe drewno haha. Ale w sumie fajny pomysł do pokoju dziecięcego :)
Napisał(a): Kitkalka -
o kurcze, dzięki, są genialne :) i typowo robione do pokoju dla dzieci, antyalergiczne. Ale mąż będzie zaskoczony, śmiał się że na bank nie znajdę niebieskiej podłogi, dzięki barakuda, jestem Twoją dłużniczką :)
a ktoś kupował z Was może w tym sklepie? bo nie kupowałam przez internet nigdy takich produktów i mam lekkie obawy. Kwota mała w końcu nie będzie...
Nie kupowałam co prawda na tej stronie, ale zajrzałam z ciekawości na ceneo, to w innym sklepie są o 60 zł droższe, więc tu przynajmniej cenowo sie opłaca.
Podłóg przez internet jeszcze nie kupowałam, ale czaję sie właśnie na listwy przypodłogowe z tej stronki, tylko tez chętnie poczytałabym jakies opinie.
Napisał(a): Gość -
Faktycznie są tańsze. Kurcze szkoda,że nie trafiłem na taki wątek kilka lat temu, kiedy to ja już teraz wprowadziłem się z żoną i dzieckiem do nowego domu.. No cóż, ale mam nadzieję,że może ktoś inny się zainspiruje takimi podłogami.
Pozdrawiam, Konrados
Idealna podłoga do dziecięcego pokoju
Zgłoś do usunięcia | Link
jakie deski najlepsze do pokoju dla dziecka? można gdzieś dostać kolorowe? marzy mi się niebieska podłoga dla synka, ale zależy mi na drewnie. widzieliście gdzieś coś takiego? w sklepach nigdzie nie widziałam...