Reklama

Idealny PREZENT NA WALENTYNKI? (106)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1700

Idealny PREZENT NA WALENTYNKI?

Napisał(a): wysysaczowiec -

Dopiero witaliśmy Nowy 2011 Rok a już zbliżamy się do drugiego miesiąca lutego, a co za tym idzie zbliżamy się wielkimi krokami do Święta ZAKOCHANYCH. W tym roku planuje zrobić mojej sympatii niespodziankę ale ... no własnie .. ale zupełnie nie wiem co :( Czy skupić się na czymś materialnym (szałowy prezent), zorganizować wspaniały dzień (kino, kolacja, teatr...) czy może wziąć urlop zabrać ją na dłuższą romantyczną wycieczkę ?

Jak myslicie? i Jak wy "zadawalacie" wasze panie w dzień św. Walentego?

INTERIA.PL

Re: Idealny PREZENT NA WALENTYNKI?

Napisał(a): Gość -

Ja polecam
http://allegro.pl/walentynki-nowa-torba-desigual-hit-2010-2011-i1430622732.html

co prawda dostałam dużo wcześniej niż walentynki :) ale myslę że jeszcze czeka mnie kolacja ;)

Pozdrawiam.

Jest mnóstwo takichy tematów w necie, nie widzę potrzeby zakładania nowego, gdy wystarczy wygoglować sobie to. A poza tym nie rozumiem dlaczego ludzie tak podchodzą z takim podnieceniem do walentynek.Idealnego prezentu nie ma. Coś co dla ciebie wydawać mogłoby się idealnym niekoniecznie okaże się ideałem dla drugiej osoy.

Fakt, o wiele przyjemniejsze jest jeśli drugiej osobie zrobi się walentynki innego, zwykłego dnia. Przecież zakochanym jest się cały czas a nie jeden dzień:)

Prezent musi być taki,który sprawi radość obu stronom!Parę lat temu,kupiłem mojej dziewczynie komplet jedwabnej,koronkowej bielizny w kolorze różowym.Jej się bardzo spodobał ten prezent,bo lubi kolor różowy,a i ja miałem z tego radochę,bo moja dziewczyna w tej bieliźnie wygladała bardzo sexy!

Paczka fikuśnych prezerwatyw z bajerami, żel intymny i do dzieła kowboju. Cała noc przed tobą. I to od ciebie będzie zależało jak długo będzie ją wspominać. Super prezent na Walentego.

Kolacja we dwoje raczej zawsze się sprawdza. Ja planuje urozmaicić ją oryginalnym upominkiem - gazetą ze zdjeciem mojej dziewczyny i artykułem o niej na okładce. Chyba uda mi sie ja zaskoczyć...

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Idealny PREZENT NA WALENTYNKI?