Ile dajecie na Owsiaka? (63)

Re: Ile dajecie na Owsiaka?
Napisał(a): ireneo -
Napisał(a): WOMAR1910 -
Napisał(a): KarolP12 -
Napisał(a): Blandare51 -
WOMAR1910 Ten kto chce dać, to daje tyle na ile go stać. Przykre jest to że wielu stać na dużo a nie dają nic tylko opluwają WOŚP.Ci co opluwaja to stac tylko na opluwanie... To zawistni frustraci, analfabeci, nieudacznicy i pustoglowe barany.....
Napisał(a): ireneo -
stevn Dla Owsiaka pytasz....?i tak dobrze, że nie kupa od biskupa
Na początek Same siki św. Weroniki ;))))))))))))))
Napisał(a): stevn -
ireneoowsia kupa, nie będącą biskupią kupą he, he, he ...stevn Dla Owsiaka pytasz....?i tak dobrze, że nie kupa od biskupa
Napisał(a): Judas -
stevnStefanie, nie poznaję Cię...transformacja w Jezusa dobiegła końca?ireneoowsia kupa, nie będącą biskupią kupą he, he, he ...stevn Dla Owsiaka pytasz....?i tak dobrze, że nie kupa od biskupa
Napisał(a): stevn -
JudasZważ na to, że Jestem tylko człowiekiem.stevnStefanie, nie poznaję Cię...transformacja w Jezusa dobiegła końca?ireneoowsia kupa, nie będącą biskupią kupą he, he, he ...stevn Dla Owsiaka pytasz....?i tak dobrze, że nie kupa od biskupa
Napisał(a): taie -
ireneoIrek a tu nie zrobiłeś literówki ?stevn Dla Owsiaka pytasz....?i tak dobrze, że nie kupa od biskupa
Zamiast k nie miało być d ?
Napisał(a): taie -
Miałem tego nie pisać ale mnie sprowokowaliście.
Na dane mojej matki jeszcze 2 lata po jej śmierci przychodziły przekazy zwrotne adresowane na toruńskie RM - nie pomagało że pisałem iż adresat zmarł .
Na co liczyli - że ja zacznę bulić ?
Czemu nikt ich nie rozlicza z kasy wyciągniętej od najuboższych ?
Napisał(a): ~Gość -
Napisał(a): pintapalec -
Dlaczego klika klesza z biskupami na czele, nie zorganizuje podobnej do Owsiaka akcji pod swoimi auspicjami i swoim logo?I I z wami oszołomami parafialnymi jako wolontariuszami.( chyba byście nie odmówili) , też w ten sam sposób jawnie przed kamerami TV-Trwam) i oficjalnymi na bieżąco wyliczeniami co godzina ile tego jest zebrane..
Jestem pewien że w życiu nie zorganizują takiej zbiórki,Bo złodziej i oszust nigdy nie robi zbiórki jawnie z bierzącym rozliczeniem przez cały czas organizowanej zbiórki pieniężnej..
Napisał(a): autor12 -
Dawanie na pokaz ??
Jak nie dajesz z własnej woli tyle ile sam chcesz to po co dajesz dla fanu bo będziesz mieć serduszko??
Paranoja
Daje tyle ile uważam jak nie uważam to nie daje i tyle
A tak dajesz na Owsiaka??czy na wosp??
Choć o bardziej świadomi wiedza jak to działa
Napisał(a): eryk2 -
Niech lepiej zbiera na dokształcenie lekarzy rodzinnych.
Ile dajecie na Owsiaka?
Napisał(a): ~pytka -
Zgłoś do usunięcia | Link