Re: Ile jeszcze dzieci spłodzi Wiśniewski?
Napisał(a): Gość -
no wiesz, ktoś w tym kraju musi dbać o przyrost demograficzny ;)
Ja zastanawiam się ciągle nad tymi jego kobietami, każda go szalenie kocha i wierzy, że będzie tą jedyną, ostatnią...
Byczek rozpłodowy - raczej gawędziarz sexualny używający protezy miłosnej, w każym tego słowa znaczeniu - ja raczej zastanawiam się, ile jeszcze dzieci, ktoś normalny spłodzi czerwonowłosemu - ryzykując jedynie monstrualnie imię, jakim jego biologiczne dziecię - oszpeci jego oficjalny "tatuś" !
Dziwię się mocno tym oszalałym, kretyńskim babom. Przecież trzeba nie mieć dla siebie szacunku, żeby dać ponieść się emocjom (nie uczuciu!) i wpaść w ramiona tego obleśnego czerwońca. To ohyda! Żebym miała jeść chleb z pyzami hahahhihihihi to nigdy bym nie straciła cnoty z takim ogrem. Sorry, ale rzygać się chce!!!
na litość boską ten facet niczego więcej nie potrafi.
Dajcie mu spokój. Jego trzeba leczyć a nie krytykować.
7
A co mu żałujesz? Stać go, dzieci głodem przymierać nie będą, a lasek nikt nie zmusza. A mnie też zazdrość zżera.
mysle ze jeszcze dwojke bedzie mial
Ile jeszcze dzieci spłodzi Wiśniewski?
Zgłoś do usunięcia | Link
Wiśnia powoli staje się naszym "byczkiem rozpłodowym" numer 1 w Polsce. Jeszcze nie rozstał się na dobre z Anią, a już przygruchał sobie kolejną samiczkę. Ciekawe jakie jeszcze dziwaczne imiona wymyśli swoim kolejnym potomkom?
Macie jakieś propozycje takich oryginalnych imion? :P
http://pomponik.pl/szukaj/news/to-ona-zastapi-anie-wisniewska,1525159