Re: Ile jeszcze dzieci spłodzi Wiśniewski?
Napisał(a): Gość -
GośćGość pokażcie mi mądrą babe a sie znią ożenie i będe jej wierny do śmierciJa! :) To ja, mój luby, bierz mnie, bierz :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Czekam na Ciebie w zaciszu mej sypialni, o mój Romeo!!!
żałosne
hehehe....nie musi sie starać...jego szwagier to Tomisław - wystarczy pożyczyć imionko i już!
to chyba nie nasz problem jego dzieci jego zycie niech kazdy patrzy na siebie
Oby już zadnego !!!!!!!!
Napisał(a): modniaczkowa -
Dzieci to On będzie jeszcze miał tyle, ile razy będzie się żenił,a na tej czwartej to On raczej nie poprzestanie.A imiona,skoro ksiądz chrzci Mu dzieci to znaczy,że imiona są dobre,tylko faktycznie dziwne.To wybór rodziców,a że ewentualnie potem dzieci będą miały pretensje o te imiona,to już inna sprawa.
Napisał(a): Caitlyna -
A niech sobie płodzi, mi to nie przeszkadza... :P
Napisał(a): modna -
Wiśniewski jaki jest wiadomo,ale dziwić się tylko należy wszystkim następnym ewentualnym paniom Wiśniewskiego.Przecież on się już chyba nigdy nie zmieni,ale sądziłam,że kto jak kto,ale,że Tajner nie zgodzi się na to aby jego córka wiązała się z takim niepoważnym facetem.
Napisał(a): modniaczkowa -
Dobrze by go było może zakontraktować??hi hi hi hi...Bo w takim tempie może ich być jeszcze całkiem spora gromadka.
Zgłoś do usunięcia | Link
Co on jest, kurcze, łosoś na tarle? Wiecie jak za dwa pokolenia będą wyglądali młodzi Polacy? On się nie nadaje na byka rozpłodowego - jego cechy wrodzone (nie mówiąc o nabytych) powinny być odizolowane i wyplenione, a nie rozpowszechniane! Kobiety - macie portmenetkę zamiSS3Qast gustu?