Re: Ile jeszcze dzieci spłodzi Wiśniewski?
Napisał(a): Gość -
teraz prowadzi się z córką tajnera więc może następca małysza się pojawi
Naprawde az tak Cie to boli, ze Wisnia ma takie powodzenie u kobiet, ma pieniadze, ciagle jest popularny, ma sporo ofert prazy w mediach i ma gromadke cudownych dzieci? Zal posladeczki sciska? Obluda, zaklamanie i straszna zawisc przez wszystkich przemawia. Paskudne hieny.
Gość pokażcie mi mądrą babe a sie znią ożenie i będe jej wierny do śmierci
ja jestem madra ale juz zajeta:P
Niesmaczny jest tak postawiony temat. Sprawa dzieci - ich ilości, imion jest osobistą sprawą rodziców. Wiśniewski nie wyciąga ręki po pomoc, zadający pytanie kromki chleba Jego dzieciom nie kupił więc jakim prawem troszczy się o ilość dzieci pana Michała. Jeżeli potrafi zapewnić im byt (a potrafi!!!) niech będzie ich jak najwięcej. Świat będzie bardziej kolorowy jeżeli chociaż w części pójdą w ślady rodziców. W końcu nie należy zapominać że nasz prezydent wychowuje piątkę dzieci Były - Wałęsa miał ich równie sporo. Poziom stawiającego tak pytanie jest żenujący i dziwię się że temat znalazł się na tak szacownym portalu jak Interia...
ubierz duzy propeler i juz jestes artysta,ale aktorem o to co innego czy piosenkarzem
Gość pokażcie mi mądrą babe a sie znią ożenie i będe jej wierny do śmierci
Ja! :) To ja, mój luby, bierz mnie, bierz :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Czekam na Ciebie w zaciszu mej sypialni, o mój Romeo!!!
Kariera Wiśniewskiego przygasa,więc co jakiś czas robi szum wokół swojej osoby,a że nie ma już czym zaimponowac to wiadomo.... kolejny związek i dwoje dzieci,bo gdyby kobiety pozwoliły to byłoby więcej.
Ostatnio spotkałem Clozet i Pisuara .
Do psychiatryka gościa!!!
Zgłoś do usunięcia | Link
pokażcie mi mądrą babe a sie znią ożenie i będe jej wierny do śmierci