Reklama

Ile kosztuje stworzenie strony www? (16)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 754

Re: Ile kosztuje stworzenie strony www?

Napisał(a): Gość -

Wychodzę z założenia, że nie mam pozwolenia za umieszczanie linek do stron więc tego nie robię. Właściecielem zaprojektowanej strony jest osoba, która zapłaciła, a nie ja.
Uważam, że wystarczy, że klient jest zadowolony z otrzymanego projektu, a strona przejrzysta. Osobiście mam alergię na webmasterów, którzy jedynie co robią to próbują promować swoje zdolności, a nie daną firmę ;) ale to kwestia podejścia. Myślę, że wyraźnie piszę co sprzedaję :) jak ktoś chce dzieło sztuki to może poświęcić kilka stówek, jak ktoś chce reklamę w necie to 15 zł. Zapewne zwyczajnie mamy innych odbiorców :)
Pozdrawiam.

INTERIA.PL

wejdz sobie na ta stronke i napisz do nich oni oprocz sprzedazy antywirusów zajmuja sie tworzeniem stron internetowych http://www.eset-nod.com.pl/smart.php

Witam serdecznie.

Polecam strony internetowe w BWWI.PL - bądź widoczny w internecie.
Strony internetowe wykonywane są już od 500zł! Można obejrzeć wykonane realizację.
zapraszam na stronę - www.bwwi.pl
Później oczywiście możemy przeprowadzić profesjonalne kampanie reklamowe.

Pozdrawiam
Michał

Hmmm... to zależy jakiej strony i u kogo. Na promocjach w ramach zakupów grupowych znajdziesz fajne oferty nawet za 599 złotych. Zobacz - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,49360,599-zl-zamiast-2-000-zl-za-biznesowa-strone-internetowa-z-systemem-zarzadzania-trescia-hostingiem.html

Napisał(a): Filip1984 -

Witaj.

Nie zapominaj o tym, aby zadbać o profesjonalne teksty.

Warto zainwestować, nie tylko z uwagi na efektowny i efektywny przekaz, ale również o to, aby materiały zostały opracowane zgodnie z wymaganiami algorytmu Google. Teksty pod pozycjonowanie sprawią, że witryna będzie wysoko w wyszukiwarce.

Cena tekstów uzależniona jest od ich długości i ilości oraz oczywiście od renomy copywriter'a

Pozdrawiam,

F.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Ile kosztuje stworzenie strony www?