ile razy do (29)

Re: ile razy do
Napisał(a): dominikPO -
Napisał(a): naiwna28 -
Napisał(a): marzenie1980 -
Ok. 365.
Napisał(a): sprint -
marzenie1980 Ile razy do roku???>>No coś ty ja liczę 730:))))
Ok. 365.
Napisał(a): bodzik1 -
sprint Puszkin ubierz się,nie paraduj nago!!!..:)))Czepiasz się!!!!!
Ot....chłopak się pomylił i nie tą połowę ciała do awatara wstawił!!!:P:P:P:P
Napisał(a): naiwna28 -
sprint Puszkin ubierz się,nie paraduj nago!!!..:)))Bo wszystkich wystraszy
wiosna72No to odlicz ten zaczynający się o 23.30 trwający do 2.30 to też Ci wyjdzie 365..:)))marzenie1980 Ile razy do roku???>>No coś ty ja liczę 730:))))
Ok. 365.
sprint>>W zadnym razie są jeszcze dni.:))))))wiosna72No to odlicz ten zaczynający się o 23.30 trwający do 2.30 to też Ci wyjdzie 365..:)))marzenie1980 Ile razy do roku???>>No coś ty ja liczę 730:))))
Ok. 365.
naiwna28Biedaczysko,zbanowali go,sukienkę mu zabrali,nic tylko mu współczuć:)))sprint Puszkin ubierz się,nie paraduj nago!!!..:)))Bo wszystkich wystraszy
Napisał(a): Fiodoriwan -
sprinta ty spadaj, pewnie zazdrosny jestes o mnienaiwna28Biedaczysko,zbanowali go,sukienkę mu zabrali,nic tylko mu współczuć:)))sprint Puszkin ubierz się,nie paraduj nago!!!..:)))Bo wszystkich wystraszy
wiosna72Ja bym to inaczej liczył i nie dublował przełomów:)))sprint>>W zadnym razie są jeszcze dni.:))))))wiosna72No to odlicz ten zaczynający się o 23.30 trwający do 2.30 to też Ci wyjdzie 365..:)))marzenie1980 Ile razy do roku???>>No coś ty ja liczę 730:))))
Ok. 365.
sprint>>Inaczej to znaczy jak?:))wiosna72Ja bym to inaczej liczył i nie dublował przełomów:)))sprint>>W zadnym razie są jeszcze dni.:))))))wiosna72No to odlicz ten zaczynający się o 23.30 trwający do 2.30 to też Ci wyjdzie 365..:)))marzenie1980 Ile razy do roku???>>No coś ty ja liczę 730:))))
Ok. 365.
Napisał(a): Alicjaja -
Niedziela..jest do odpoczynku więc sobie,
tą niedzielę daruję.
A..co..książkę piszesz ?
ile razy do
Napisał(a): Fiodoriwan -
Zgłoś do usunięcia | Link