Reklama

"Ile zarabiasz?" - czy wypada zapytać? (181)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 24793

Re: "Ile zarabiasz?" - czy wypada zapytać?

Napisał(a): Gość -

specjalista ds. marketingu

wykształcenie średnie, 3 lata po maturze

z dodatkami i premią w najlepszych miesiącach wychodzi do 5 tys.

ale praca bardzo ciężka i stresująca

INTERIA.PL

Napisał(a): goszka -

gość

gość

gość Ja opływam w luksusie.Mamy dobre samochody z żoną.Teraz chcemy kupic córce bmw na osiemnastkę.Jezdzimy na wczasy za granicę ze 3 razy w roku.Jest dobrze .Aby tak talej.Lecz przyznam się że to też dzięki moim pracownikom którzy są oddani i pracują za 1400 lub 1600 zł.Zależy od miesiąca.Pracują i nie ględzą jak w innych zakładach że mało zarabiają.Przynajmniej mają co do garnka włożyc. własciciel firmy budowlanej J .n

Dziwię się ,ze wśród bezwzględnych krwiopijców są jeszcze szuje którzy mają za honor chwalić się jak to robotnicy pracują za marne grosz

Nie zazdroszczę ale za ten cynizm powinno wkoczyć ci PG i Izba Skarbowa.

Szczerze mówiąc jak czytam twoją historie pięknego życia to wydaje mi się że jesteś biedny jak mysz kościelna a tutaj każdy może pisać co chce i mówić jakie to on ma piękne życie!!!!!

Nie wypada i nie powinno się pytać. Mi jest wstyd ponieważ tak mało zarabiam.Ledwie Łącze koniec z końcem. Ubrana chodze dość dobrze i nie widać mojej biedy i tego że czasem sprzedaje butelki zeby kupić w innym sklepie paste do zebów. Gdyby o tym dowiedzieli się moi znajomi to spaliłabym sie ze wstydu. Gdybym była zmuszona odpowiedzieć pewnie bym skłamala. Jola o

apacz

gość

gość jJestem studentką i pracowałam kiedys w knajpie za friko>Dzis natomiast pracuję z koleżanką na mieszkaniu i stac nas na wszystko.

ale rozmawiajmy o zatrudnieniu etatowym o takiej prawdziwej pracy a nie o prostytucji

Prostytucja to praca jak kazda. Oczywiscie niechcialbym zeby moja corka tym sie zajmowala ale niechcialbym tez zeby przetykala kible czy cos takiego.

Przetykanie kibli to praca jak każda :]

goszka

gość

gość

gość Ja opływam w luksusie.Mamy dobre samochody z żoną.Teraz chcemy kupic córce bmw na osiemnastkę.Jezdzimy na wczasy za granicę ze 3 razy w roku.Jest dobrze .Aby tak talej.Lecz przyznam się że to też dzięki moim pracownikom którzy są oddani i pracują za 1400 lub 1600 zł.Zależy od miesiąca.Pracują i nie ględzą jak w innych zakładach że mało zarabiają.Przynajmniej mają co do garnka włożyc. własciciel firmy budowlanej J .n

Dziwię się ,ze wśród bezwzględnych krwiopijców są jeszcze szuje którzy mają za honor chwalić się jak to robotnicy pracują za marne grosz

Nie zazdroszczę ale za ten cynizm powinno wkoczyć ci PG i Izba Skarbowa.

Szczerze mówiąc jak czytam twoją historie pięknego życia to wydaje mi się że jesteś biedny jak mysz kościelna a tutaj każdy może pisać co chce i mówić jakie to on ma piękne życie!!!!!

Przecież ten tekst to zwykła prowokacja i sarkazm :D

Tu we Francji - jak kogoś zapytasz o penję - to stajesz się jak trędowaty. Złamałeś tabu i już nie masz wstępu do tego towarzystwa. To jedna z najbardziej ukrywanych spraw. Tak więc - nie, nie wypada

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: "Ile zarabiasz?" - czy wypada zapytać?