Reklama

Komentarze (504)

Dodaj komentarz

Napisał(a): ~cieciorka -

Jak inspektorzy przestaną patrzeć przez pryzmat pieniądza na wyroby to szybko poprawi się ich skład i jakość.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~fuuuj! -

nie kupujcie boczku ,,wędzonego''.To nie jest wędzony!Zamiast wędzenia,spryskują jakimś brązowym chemicznym płynem ,który nadaje wygląd wędzonego.Fuuuj.Dodałam to świństwo do fasolki po bretońsku.Zepsuło mi cały smak,a tak była swojska fasolka,dobre warzywa i własnej roboty przecier pomidorowy...Teraz kupowanie w sklepie to wysokie ryzxyko.Jakieś barachło holenderskie sprzedaja.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~www -

Dawniej w mojej okolicy była państwowa masarnia,która skupowała swinie od rolników indywidualnych.Mogli kontraktować nawet dwie-trzy sztuki na określony termin.Wtedy kiełbasa była pyszna.Były receptury ,których przestrzegano,nie dodawano sztucznych rzeczy,które sie teraz produkuje.Chamstwo wkroczyło do produkcji i pogoń za pieniadzem,a etyka poszła won.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~??? -

a dlaczego producenci nie zostali ukarani i poddani ponownym kontrolom?!

Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Cassandra -

Dlatego nie jem miesa i wyrobow z miesa.
Zostalam wegetarianka.
Jestem nareszcie zdrowa.
Nie moglam sie przekonac do wegetarianizmu.
Ale zycie i zrujnowane zdrowie mnie do tego zmusilo.
Zegnaj NFZ, kolejki u lekarzy, setki lekow...
Uzywam tylko okularow.
Tanio wynosi, bo zmieniam je co 4 lata.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~KRETACZKA -

zamiast miesa w miesie wescie SIE nieroby za sklad miesa z roznymi potasami glinkami i innymi truciznami.mieso drobiowe w miesie wieprzowym ,czy wolowym TO DOPIERO JEST TRUCIZNA

Odpowiedź (0)

Napisał(a): chrzanzbych -

Skąd sie biora takie rewelacje,,W mediach polsko-jezycznych i wywiadach z grona wybitnych przedsiebiercow i ich związkow jasno wynika ze są kryształowi,uczciwi, odbieraja medale jakosci swoich produktow a tu takie bagno w ich zakładach produkcyjnych.To napewno wina Rosji i komuny.

Odpowiedź (0)
Dodaj komentarz