Reklama

Ja dziewczyna z Polski - On chłopak z Tunezji muzułmanin (235)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2839

Re: Ja dziewczyna z Polski - On chłopak z Tunezji muzułmanin

Napisał(a): Gość -

lepiej mysl o swojej przyszlosci, zebys miala dobry zawod, super prace i byla niezalezna ... najgorsze co moze byc to zakochanie sie i bycie zalezna od faceta ... nie warto .... bo bedziesz potem stara rozwodka, bez emerytury i z gromada dzieci oraz zero alimentow .. .
kazdy facet na poczatku jest super i wszystko jest super; ja wlasnie bylam zona cudzoziemca, europejczyka i skonczylam jako rozwodka bo za bardzo kochalam i poswiecalam sie tej drugiej osoby a chlop i tak to w dupie ma; pojdzie po paru latach do innej bo taka ich mentalnosc mendowata jest; kobieta w zwiazku musi myslec o sobie i dzieciach a facet sie nie liczy ....

INTERIA.PL

Wiesz jeszcze kilka lat temu bym doradzila zebyzs dala sobie spokoj ale teraz... Moja przyjaciolka wyszla za maz za faceta z Iraku, muzulmanina, maja coreczke, mieszkaja w Europie i sa przeszczesliwi... Poznalam go, widac ze ja kocha... Nie wszyscy sa tacy sami, co nie znaczy ze ten z ktorym rozmawiasz bedzie dobry. Bo niestety zawsze na poczatku kobieta zaklada ze: nie, mnie to nie spotka,on jest inny... a czasmi niestety okazuje sie ze nie jest.

Zakochałam się w chłopaku z Tunezji, a jego wiarą jest islam. Jeśli wierzyć jego sowom....

Ja sowom nie wierzę, sowy są obłudne. Sowy tunezyjskie są obłudne szczególnie.

takie zwiazki nie sa raczej skazane na powodzenie, wymagaja wielu poswiecej i ustepstw, i to ze strony kobiety, bo muzulmanie sa bardzo uparci i nieustepliwy, a nieposluszenstwo wiemy jak jest tam traktowane, koczy sie czesto http://smierc.org smiercia

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Ja dziewczyna z Polski - On chłopak z Tunezji muzułmanin