Reklama

Jak będziemy życ w przyszłosci ?? (6)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 89

Jak będziemy życ w przyszłosci ??

Napisał(a): Gość -

Co chcielibyście mieć za kilkanaście lat w swoich domach, telefonach czy samochodach ?

Ja chętnie w domu widziałbym robota który za mnie wykonywałby obowiązki domowe, chętnie bym korzystał z teleportu by w sama porę pojawiać się w pracy :D co do reszty ? nie wiem podpowiedzcie sami ;)

INTERIA.PL

Re: Jak będziemy życ w przyszłosci ??

Napisał(a): jarkus3D -

Hey,
ja w przyszłości kupie sobie takiego robota, który będzie żywił się owadami (http://www.youtube.com/watch?v=MsJ6B3y_Afw), już nie mogę się doczekać! Ale jeśli chodzi o bliższą przyszłość to zmienię sobie w końcu monitor, np na LG 22" LED E2260T-PN. Spodobała mi się technologia LED, kontrast obrazu jest świetny, na takim czymś można sobie pograć w dead space 2 8)!!! Widziałeś taki monitor?

Za takim robotem to i ja ustawie się w kolejce aby go kupić:-) Nie znoszę komarów więc byłoby to dla mnie idealne rozwiązanie:-) Co do monitora LG 22" LED E2260T-PN to muszę cię zaskoczyć, ja już taki posiadam i z pewnością jego zakup był krokiem w XXI wiek:-)

przede wszystkim samochód poduszkowiec, taki jak w powrót do przyszłości połączony z tym samochodem z knight rider 8), a w domu koniecznie tv w każdym pokoju, i oczywiście inteligentny domy, żeby sam się sprzątał i miał pełno czujników

Już teraz przeciez chociazby telewizory 3D kiedyś byc moze były nie osiągalne.A teraz prawie każdy ma taki w domu i moze oglądac filmy w najlepszej jakości,korzystajac przy tym z takiego konkursu monitor3d.pl/

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jak będziemy życ w przyszłosci ??