Reklama

Jak i gdzie szukacie pracy? (13)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1481
Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Jak i gdzie szukacie pracy?

Napisał(a): nightdrive22 -

ja znalazlam aktualna prace przez internet, ale to chyba jak wiekszosc ludzi :) teraz wszystko jest w dobie komputerow, wysylasz cv, a oni ewentualnie Cie zapraszaja na rozmowe kwalifikacyjna. Nie ma chyba lepszego sposobu na szukanie pracy niz internet.

Napisał(a): burakura -

Ja prowadzę własną działalność, dlugo się do tego przymierzałam, bo wciąż miałam nadzieje na znalezienie jakiejs dobrej pracy za przyzwoite pieniądze Niestety sie przeliczyłam, dlatego zmuszona byłam działać sama i szczerze powiem, że całkiem nieźle na tym wyszłam :)

Napisał(a): solona22 -

Mnie pomógł internet i ogłoszenia w internecie. Sama wysyłałam wiele CV i często było 0 odpowiedzi.. Tak szczerze to mnie pracodawca znalazł. Miała chyba farta. ;) Praca jest i zarobki przyzwoite, więc nie narzekam.

Napisał(a): apacz -

nightdrive22 a tak z ciekawosci, gdzie pracujecie ? jesli oczywiscie moge zapytac ? ;)
Ja na przyklad w firmie CIECH S.A

Pracuje w bardzo duzym miedzynarodowym koncernie ktorego nie wymienie z nazwy gdyz niechce byc rozpoznany przez moich kolegow ktorzy podbnie jak ja sie dzisiaj op....ja.

Napisał(a): Gość -

Ja znalazłam prace poprzez znajomości. Miałam ich w życiu juz ok 8 i na zasadzie że w jednej polecają mniekomuś,ten któs mnie zatrudnia a póżniej poznaje z kims kto następnie tez mnie zatrudnia.Sama oczywiście rezygnuje z pracy żeby iść do tej nowo poznanej osoby.Ale nikt nie ma zalu bo jeśli wymagrodzenie mi nie odpowiada a obecny pracodawca nie jest w stanie go podwyzszyć to szukam czegos nowego i najczesciej jest to firma z która wspolpracuje bedac w obecnej pracy.
Niestety takie realia.Nigdy nie znalazlam pracy z ogloszenia w internecie.
Powodzenia wszystkim.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jak i gdzie szukacie pracy?