Re: Jak obrobić zdjecie w photoscape żeby było ładniejsze?:-)
Napisał(a): Gość -
Nie ma czegoś takiego :)) Sprecyzuj co chcesz zrobić. Ładniejsze to odczucie subiektywne. Może chcesz mieć żywe kolory, a może usunąć pryszcze z twarzy. Może masz nie/prześwietlone i chcesz poprawić ekspozycję. Za dużo "może". Opcji jest mnóstwo, ale jak nie wiemy o co Ci chodzi to raczej nikt nie pomoże.
hmm to jest dosyć obszerne pytanie bo obrabiać zdjęcie w photoshopie można na wiele różnych sposobów. Napisz może co konkretnie chcesz zrobić i jaki efekt uzyskać po obróbce. Poza tym w internecie możesz znależć dużo tutoriali do ps lub na fotograficznych forach internetowych :)
photoscape... przepraszam za pomyłkę :)
najlepszy sposób jaki ja znam
zrobić po prostu dobre foto i Photoshop nie potrzebny:)
ot tyle.
...to zależy co chcesz zrobić z tym zdjęciem:) Dla mnie ten program służy jedynie do "upiększania", dodawania drobnych elementów, robienia grafiki. Ten program jest prosty, ale jednocześnie daje duże możliwości:) Obrabiałam w nim zdjęcia z wesela mojego brata:) I złożyłam w piękny album...:) Oboje z jego Żoną byli zachwyceni... A jego teściowie aż zaniemówili...
Dla mnie samej efekt był zaskoczeniem... Bo wszystkiego uczyłam się w trakcie... Nie radzę sobie z innymi progamami, bo mam problem z zapamiętywaniem wiadomości technicznych. Ale ten program, jak każdy, ma swoje minusy... Dla mnie NARAZIE wystarcza... I powstał piękny ślubny prezent...:) Najważniejsza jest jednak JAKOŚĆ wykonanych zdjęć:) Bez tego - nic nie zrobisz:)
wstawić ramki :)
Jak obrobić zdjecie w photoscape żeby było ładniejsze?:-)
Zgłoś do usunięcia | Link
Chciałabym was prosić żebyście podali mi jak łatwo i ładnie obrobić zdjęcie w photoscape żeby było ładniejsze. Proszę o wasze podpowiedzi:-)