Re: Jak ośmielić chłopaka?
Napisał(a): bachorek13 -
Pomoże ktoś??
Napisał(a): soczkovo -
Ponieważ oboje jesteśćie nieśmiali ,
to najlepiej powiedz kupeli , kumplowi chłopaka ,
że chcesz z nim chodzić , albo pogadać , albo pójsć do kina
Przez osobę trzecią .
Drugi sposób to zdobądz jego numer i puść eska .
Napisał(a): cihy -
Jest lepszy z jakiegoś przedmiotu od Ciebie? Poproś go o pomoc ,przy jakiejś grubszej pracy domowej. Potem bedziesz miala powód ,zeby go zaprosic na frytki z wdziecznosci i może jakoś pójdzie. Zresztą po takich dwóch spotkaniach sam na sam powinniście być smielsi przynajmniej na tyle,zeby się umówić kolejny raz.
Jak ośmielić chłopaka?
Zgłoś do usunięcia | Link
Mam w klasie kolegę, który bardzo mi się podoba i jestem przekonana że ja też mu się podobam. Niestety jest on dość nieśmiały, i chociaż widzę że stara się zwrócić na siebie uwagę (typowe zaczepki na żarty, lekkie popychanie), to przy rozmowie prosto w oczy ze mną raczej mnie unika. Nawet gdy zaczyna pogawędkę, szybko opuszcza wzrok i nerwowo chichocze. Właściwie mam to samo- wstydzę patrzeć się mu prosto w oczy, ciężko jest wykrztusić jakieś sensowne zdanie... Jednak problemem jest co innego- myślę że on uważa, że jest u mnie bez szans, ponieważ śmiało rozmawiam z innymi chłopakami, wygłupiam się a on najczęściej osuwa się wtedy na bok... jednak do żadnego z nich nie czuję tego co do NIEGO. Jak mu pokazać że powinien się bardziej ośmielić? Nie chcę cały czas sprawiać wrażenia że wolę jego kolegów. Sama mam z tym problem, bo normalnie już dawno bym się z nim zaprzyjaźniła... ale kiedy on się na mnie popatrzy, wymiękam ;)