Re: Jak politycy marnotrawią pieniądze podatników
Napisał(a): Gość -
stękacie moi drodzy parafianie , a jak przychodza wybory , to siedzicie w domach , Oni sami sie wybierają i z WAs kpią!!
gość stękacie moi drodzy parafianie , a jak przychodza wybory , to siedzicie w domach , Oni sami sie wybierają i z WAs kpią!!
Na to wychodzi, że sami się wybierają, przykładem jest niejaki Stefan N. kóry po swoich "sukcesach" w poprzedniej kadencji, znów został "wybrany" - zastanawiam się przez kogo ? Nic nie robi poza pyskówkami w sejmie, a dieta poselska leci !!!
Proponuje zrobić symulację komputerową , która pokaże kiedy to wszystko pi.... .Zawsze uważałem , że najwyższą formą demokracji jest dyktatura . Prawica czy lewica , przecież to obłuda i cynizm , demokracja to chyba na Marsie jest . Niestety cywilizacja jest zaprogramowana na samozagładę i nie sądzę aby na to miał wpływ pojedynczy człowiek , który idzie oddac swój głos na mniejsze zło. Innego wyboru nie ma . Pozdrawiam i polecam uśmiech na co dzień.
gość Proponuje zrobić symulację komputerową , która pokaże kiedy to wszystko pi.... .Zawsze uważałem , że najwyższą formą demokracji jest dyktatura . Prawica czy lewica , przecież to obłuda i cynizm , demokracja to chyba na Marsie jest . Niestety cywilizacja jest zaprogramowana na samozagładę i nie sądzę aby na to miał wpływ pojedynczy człowiek , który idzie oddac swój głos na mniejsze zło. Innego wyboru nie ma . Pozdrawiam i polecam uśmiech na co dzień.
Trzeba wybrać Jarosława Kaczyńskiego na ,, Cesarza Polski ,, jest z inteligentów , nadaje się . Tylko że Cesarz by musiał się ożenić , żeby była ciągłość dynastii , a tu jest problem , bo pan Jarosław Kaczyński jest całkowicie nie czuły na wdzięki kobiet .
Dranie! Tu są nasze emerytury!
Zlikwidować dotacje na różne gazetki stowarzyszenia instytuty prywatne uczelnie nikomu niepotrzebne organizacje pozarządowe.
Dawanie kasy pijakom nierobom za to że mają dzieci.
Utworzenie ministerstwa dla kolesia Tuska Boniego
gość Dranie! Tu są nasze emerytury!
Teraz się drzesz o emerytury , ale jak trzeba było na nie pracować , to olałeś , darłeś się że trzeba zus płacić . a jak przyszło co do czego , to się wydzierasz o emeryturę . Trzeba było pracować to byś miał emeryturę . Ja przepracowałem 40 lat w kopalni i mam 3100 złotych emerytury i nie narzekam .
Zgłoś do usunięcia | Link
Swoimi wypowiedziami dowodzicie, jak prawomyślni jesteście, jak karnie i pokornie przyjmujecie to, co oferuje wam postępowy świat, który potępia walczących o wolność i samodzielność. Wyśmiewano się z Kaczyńskich, którzy podjęli walkę z aferzystami i przestępcami, nazwano to łamaniem praw demokaracji i zamachem na swobody obywatelskie. Dziś podobnie postepuje demokracja europejska wobec Wiktora Orbana, stosując szntaż, stawiając ultimatum itp zabiegi.
Kiedyś przywódcy PRL jeździli po wskazówki do Moskwy, dziś Orbanowi, Tuskowi i in. wskazówki daje Bruksela, czy za darmo, czy w interesie obywateli ?!