Re: Jak powitaliście Waszą pełnoletniość?
Napisał(a): Gość -
24 h wielkiego picia dobrego żarcia potłuczona szyba w drzwiach bójka atak padaczki zerwany związek goście których nawet nie znam i tańce BEZCENNE
Moja osiemnastka wypadła w dzień zamachu na WTC więc sami widzicie, że wrażeń nie brakowało.
Echchhh!!! było superrr!
najpierw było dużo smacznego jedzonka, fajne drinki, a potem kochałam się po kolei aż z 5 chłopakami i wtedy poczuam się naprawdę dorosła.
U mnie 18 wyglądała tak że przyszło mi 6 osób na moje urodziny wpiliśmy 1 szamana
i 12 piwek zresztą mama mi zostawiła resztę kasy jak by mi za brakło
wiec tak zabawa była udana nikt nie był pijany i nawalony a wszyscy mieli super humory poszli o24 do domu
zaś ja posprzątałem po imprezie i poszedłem spać na na następny dzień wstałem o 8.00 czułem się normalnie i
posprzątałem do konca dom jak mama przyszła była zaskoczona i powidziała że może mi ufać i moge sobie robic nastepne imprezy
Nawaliłam sie z przyjaciółką,potem poszlam do łózka z 15 lat starszym od siebie facetem,rano kac moralny...
moja 18-nastka chociaż już była bardzo dawno wspominam ją miło ,ze wypadała w tygodniu została przełożona na sobote.W sobotni wieczór bawiłam sie ze swoimi znajomymi, a w niedziele z moimi rodzicami,rodzicami chrzestnymi i dziadkami poszliśmy do kościoła była odprawiana msza w mojej intencji, potem obiad ciasto prezenty i to bardzo fajne prezenty tak więc miło wspominam moje 18-ste urodziny
a ja nie wyprawiałam swojej 18 i po przekroczeniu tego wieku nie zauważyłam jakis specjalnych zmian w życiu
a ja w swoją osiemnastkę broniłam Krzyża pod pałacem.
Ja mam teraz 27 lat i 18 -ke obchodziłam z przyjaciółmi z liceum w górach, pojechaliśmy na weekend z odpowiednim zaopatrzeniem:). Było fajnie, mam fajne wspomnienia z tamtych czasów. Fajną 18 - ke też miała moja kumpela ona robiła ją na sali, ale w klimacie swoiskim:). Co do zmany w życiu to z,mnienia się to tylko że można kupić papierosy i napoje z %. Dojrzałość zależy nie do wieku lecz od stanu emocjonalnego danej ososby. Pozdrawiam 18-ki :)
Jak powitaliście Waszą pełnoletniość?
Zgłoś do usunięcia | Link
Przekroczenie magicznej 18-stki to wyjątkowy czas. Zaczyna się wówczas nasza dorosłość i nowe przyjemności, ale i obowiązki. Niektórzy witają 18-stkę z wielką pompą, a inni świętują skromnie w towarzystwie najbliższych przyjaciół. Tak czy siak chcemy przeżyć ten czas w niezapomniany sposób, bo w końcu bariera dzieciństwa i młodości pozostaje w tyle i nie wróci.
A jak Wy powitaliście swoją dorosłość?
Czy 18-stka dużo zmieniła w Waszym życiu?