Reklama

Jak sąd ukarze Polańskiego? (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1

Jak sąd ukarze Polańskiego?

Napisał(a): Gość -

Część ekspertów z USA mówi, że już nie wyjdzie na wolność, zaś inni, że wkrótce go wypuszczą.
Jeszcze inni przewidują, ze dostanie 20 lat, co w praktyce oznaczałoby dla niego dozywotnie więzienie.

A jakie jest Wasze zdanie na tem temat?

Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Jak sąd ukarze Polańskiego?

a co mnie to obchodzi ze on jest Polanski? prawo jest dla wszystkich takie same a przynajmiej powinno byc! jak sie bawił w pedofilje to niech ma odwage teraz odsiedziec kare dobrze wiedział co robi i po co........zboczenych ludzi trzeba izolowac bo te kur..two dopiero sie zaczyna a facet to jak pies w domu mieso ma a na smietnik za kosciami pójdzie.....szkoda słow nie ma rady na tych burków.........bardzo dobrze mu zrobili ze na starosc go zamkli lepiej pózniej niz w cale.

i tak miał dużo szczęścia przez 20 lat chulał sobie podczas gdy inny przeciętny obywatel siedział by dawno w mamrze ,teraz jest stetryczałym staruszkiem który mimo swej wybitności w końcu zapłaci za grzechy młodości i tak powinno być szkoda że tak póżno

Myślę , że biorąc pod uwagę wiek Polańskiego to nie dożyje końca wyroku . Gdy by nie cwaniakował i poddał sie karze 40 lat temu juz dawno miał by to za sobą . Dziwi mnie postawa niektórych polityków w tym naszego premiera . Przecież tak głośno krzyczał " kastrować pedofili ". A jak ręka sprawiedliwości dotknęła Polańskiego to zmieniła zadnie . Nie PO raz pierwszy

Polański swoim życiem pokazał , tak myślę , że nie jest pedofilem . Zbokiem niszczącym innych . Teraz do rzeczy !
Rozumiem - własne problemy - potrafią być upierdliwe - stąd prawdopodobnie tyle jadu w tekści , warto coś z tym zrobić . Może otoczenie odetchnie .
Jest też druga strona medalu - warto poczytać na temat ,zanim się wypowie , prawda nie jest tak prosta jak by się chciało ją widzieć

Moim skromnym zdaniem to nasz prawo jest inne a amerykańskie nas nie powinno interesować, skoro tyle lat czekali to juz nie maja prawa do tego tak jak my nie mamy prawa do ich wiz i finito nie ma co dyskutować !!! Ameryka nie jest ponad wszystkimi!! to zbieranina wszelkiego zla i Polska powinna stanowczo zaprotestować bo sie POlske olewa a nasz Rząd jest do niczego , Zeby jej matka mu nie podsunela sama swojej corki to by tego nie bylo!!!! Jestem za uwolnieniem Polanskiego bezwzgledu na to co tu napiszecie o mnie!! Ameryka nie jest ponad prawem!! Jeszcze raz powtarzam!! za dlugo czekali koniec!!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jak sąd ukarze Polańskiego?