Reklama

Jak uatrakcyjnić dzieciom ferie w mieście? - Warszawa (4)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 46

Jak uatrakcyjnić dzieciom ferie w mieście? - Warszawa

Napisał(a): IzaWiosenna -

Proponuję wymieniać się w tym wątku informacjami o ciekawych miejscach z atrakcjami dla dzieci. Myślę, że sporo osób również spędza ferie w stolicy, a fajnych miejsc na pewno nie brakuje trzeba je tylko odkryć. Co polecacie aby nasze dzieciaki dobrze się bawiły?

INTERIA.PL

Re: Jak uatrakcyjnić dzieciom ferie w mieście? - Warszawa

Napisał(a): Gość -

Jesli chodzi o mnie to tutaj postawiliśmy na troszkę inne rozwiazanie, a mianowicie taki wstep adaptacyjny przed przedszkolem.Na Marywilskiej jest taka bawialnia gdzie można zostawić dziecko na klika godzin dziennie, moim zdaniem nie ma lepszego miejsca na przyzwyczajanie do przedszkola.Mam nadzieje ze to się uda ;)

Ferie z ceramiką.
Od 16 do 21.01.2012 roku zajęcia w Fabryce Gliny będą odbywać się tak jak zwykle, od 18.00 do 20.30, ale z okazji ferii uruchamiamy WTORKOWE GRUPY DODATKOWE – ich zajęcia odbywać się będą od godziny 15.00 do 16.30. Obowiązują zapisy
u Hani pod numerem telefonu 502-651-681 W grupach dodatkowych, promocyjna cena :)
www.fabrykagliny.pl
Nowy pomysł na artystyczne ferie :)

Teraz kiedy jesteśmy już po feriach, ale chcemy w fajny sposób pozwolić naszym dzieciom dobrze sie wybrawic chociazby w weekendy to w stolicy ja polecam bardzo fajne miejsce w Centrum Marywilska http://bawialniaczarymary.pl/
Naprawde fajne miejsce, z duża ilością zabawek i przy okazji mozna sobie spokojnie zrobic zakupy pozostawiajac tam dziecko.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jak uatrakcyjnić dzieciom ferie w mieście? - Warszawa