Re: Jak wspominacie Gabrielę Kownacką? Nasze kondolencje...
Napisał(a): Gość -
BARDZO WIELKA STRATA WSPANIAŁA PIĘKNA KOBIETA NAPRAWDE ZAL
Zapamiętam Gabrielę Kownacką jako wspaniałą, uśmiechnietą i pełną wigoru aktorkę !! Na zawsze zostanie w Naszych sercach.
Ja też głównie zapamiętałam ją z serialu Rodzina Zastępcza, zresztą świetnego. Ale też pamiętam jej wcześniejsze filmowe role. Świetna aktorka, piękna kobieta i nie szukająca na siłę rozgłosu.. spokój jej duszy
Wielka szkoda i strata.uwielbiałam ją oglądac w rodzinie zastępczej.ŻEGNAMY
Piękna kobieta, pełna ciepła i spokoju. Dobra aktorka> Bardzo ją lubiłam już od wielu wielu lat jeszcze przed "Rodziną zastępczą" . Wielka szkoda że tacy ludzie odchodzą przedwcześnie.
sympatyczna miła zawsze uśmiechnięta
szkoda :(
Rzadka, przemiła uroda.
Wspaniała,mądra i ciepła osoba,przy tym piękna kobieta.Miała wspaniały uśmiech,szkoda,że Jej już więcej nie zobaczymy.Pozostał smutek i żal....Zegnaj Gabrysiu.
Przepiękna kobieta, wspaniała aktorka, niezwykle ciepła i sympatyczna, jej rola w " Trędowatej " zasługuje na najwyższe miano. Szkoda że tak wspaniali ludzie muszą odchodzić. Żegnaj. Twoja wielbicielka
Jak wspominacie Gabrielę Kownacką? Nasze kondolencje...
Zgłoś do usunięcia | Link
Dla mnie była wspaniałą polską aktorką. cały czas wierzyłam, że uda się jej wygrać z rakiem. Zapamiętałam ją jako ciepłą i mądrą Ankę z „Rodziny zastępczej” oraz z pamiętnej roli w „Weselu”. W ciągu dwóch dni dwoje wspaniałych aktorów odeszło – najpierw Nielsen, teraz Kownacka.
Jak wspominacie Gabrielę Kownacką jako aktorkę?
Która jej rola była najlepsza?