Re: Jak wspominacie Gabrielę Kownacką? Nasze kondolencje...
Napisał(a): Gość -
ja nie mogę tego przezyć..............moja śliczna i z klasa atkorka i kobieta
Cudowna,ciężko się pogodzić z tym że już jej nie ma.Ale pozostały "kilomerty "taśm filmowych ,dzięki którym będziemy mogli ją nadal gościć w naszych domach.Pokój jej duszy.
szkoda wspaniałej kobiety, była dla nas autorytetem zarowno moralnym jak i wspanialym aktorem. ostatni raz widzialam pania kownacka w teatrze narodowym na sztuce "sluby panienskie"... to zdaje sie byla jej ostatnia rola teatralna
Pania Gabrysie wspominam i zawsze bede o niej pamietala za jej serce,cieplo,radosc,pogode ducha.Poznalam P.Gabrysie w sztuce wystawianej Dwie siostry w teatrze .To perelka emanujaca cieplo,bardzo energiczna i mila .Tak aniolowie zabrali ja do lepszej roli WIECZERZY PAŃSKIEJ ,z góry bedzie sie do nas usmiechala KOCHAN GABRYSIA
Była to piękna dobra miła i wesoła aktorka. Ta choroba wykończyła jej organizm i ją sama naprawdę przykro mi że odeszła taka dobra osoba.Umiała grać wczuwała się w role.Współczuje jej rodzinie.
Zgłoś do usunięcia | Link
Mogę śmiało powiedzieć, że była dla mnie wzorem kobiecości choć wiem, że nigdy Jej nie dorównam... Choć znałam Ją jedynie z ekranu TV, to w moim odczuciu miała w sobie coś takiego niesamowitego, jakieś wewnętrzne ciepło, dobro wypisane na twarzy. Była naprawdę dobrą aktorką i normalną, nie zmanierowaną osobą. Bardzo współczuję Jej rodzinie, stracili wyjątkową osobę.