Reklama

Jak wspominasz Jana Pawła II? (583)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 99
INTERIA.PL

Re: Jak wspominasz Jana Pawła II?

Napisał(a): Gość -

WIELKI CZŁOWIEK I PATRITA. Przyczynił się w ogromnym stopniu do odzyskania niepodległości. Sądzę, że przez wiele lat nie będziemy mieli tak znamienitego rodaka. Żal, że już nie ma go wśród nas ;(

i jeszcze jedno luxie-czy biblia nakazuje stosowanie prezerwatyw i nakazuje zapobieganie mnożeniu się?czy pochwala lub pozwala na stosunki dla przyjemności z byle kim? a co do jp2 to widziałem w tv jak dziecko zadało mu pytanie czy lubi być papieżem?odpowiedział-a cóż mam czynić? i myślę że to tłumaczy jego postawę.{co nie zmienia mojego światopogłądu}

Tu nie chodzi o nakaz ale o ZAKAZ. Biblia nie mówi o zakazie stosowania prezerwatyw, choć w tych czasach były już znane.
Seks jest głównie dla przyjemności. Przecież na pewno częściej jest seks niż ciąża. Oczywiście seks w małżeństwie.

lux45 Tu nie chodzi o nakaz ale o ZAKAZ. Biblia nie mówi o zakazie stosowania prezerwatyw, choć w tych czasach były już znane.
Seks jest głównie dla przyjemności. Przecież na pewno częściej jest seks niż ciąża. Oczywiście seks w małżeństwie.

seks to również odpowiedzianość .czy wiesz że w 2008 roku polki w anglii,oficjalnie,legalnie usunęły 30 tys ciąż?30 tys małych polaków ...

Nie najlepiej go wspominam. Podobnie jak katolików, którzy okazują mi pogardę, bo nie jestem katolikiem. Ale nie ma to dla mnie znaczenia. Przeszłość jest wspomnieniem, żyć można tylko teraz.
Muszę przyznać, że był wytrwałym gadułą medialnym.

JP2 to aktor, polityk i fałszywy prorok, bo kontynuował pogańskie zwyczaje, czyli wigilia o genealogi stypy pogańskiej,25 grudnia dzień wszystkich pogańskich bożków, malowane jaja o genealogii celtycko- pogańskiej etc.... Obrzydliwości dla Wszechmogącego Boga. Jezus jest pośrednikiem między ludźmi a Wszechmogącym Bogiem. Święty to nie negujący i manipulujący rzeczywistymi i rzetelnymi faktami i słowami Pisma Świętego Wszechmogącego Boga. A JP2 negował i manipulował rzeczywistymi i rzetelnymi faktami i słowami Pisma Świętego Wszechmogącego, jak szatan w Edenie, czyli był medium szatana.

to byl najgorszy paiez i wspominamy go jak najgorzej .On ukrywal ksiezy pedofilow i afery bankowe nankow watykanskich .Byl tylko aktorem zle grajac swoja role

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jak wspominasz Jana Pawła II?