Reklama

Jak wyglądała Twoja pierwsza praca? (5)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 26

Jak wyglądała Twoja pierwsza praca?

Napisał(a): Gość -

Każdy musiał od czegoś zacząć. Jedni zaczynali swoją prace w trakcie szkoły, inni po egzaminie dojrzałości, a jeszcze inni korzystając z przywilejów młodzieńczego życia i pieniędzy rodziców swojej pierwszej pracy poszukiwali dopiero po ukończeniu lepszych czy gorszych studiów.

Pytanie moje jest następujące: Jak wyglądała wasza pierwsza praca? Czy była to forma rozdawania ulotek czy koszenia trawników w weekendy podczas nauki w szkole, czy może kończąc studia zatrudniliście się jako menadżerowie, inżynierowie czy budowlańcy? Jak to z Wami było? Byliście zadowoleni? Zarobki (jak na pierwszą w życiu pracę) były dla Was zadowalające?

Zapraszam do dopowiadania ... ;-)

INTERIA.PL

Re: Jak wyglądała Twoja pierwsza praca?

Prezentuje prawdziwy i w 100% pewny Przedstawiam sposób na dorobienie do własnych dochodów. Swoją przygodę zacząłem dokładnie 8 miesięcy temu. Wtedy nie myślałem że w internecie można naprawdę tyle zarobić! Spróbowałem z ciekawości i ku memu zdziwieniu zarobiłem (w ciągu jednego miesiąca) 789zł z groszami.To było przecudne uczucie móc wypłacić tyle pieniędzy ale to nie wszystko! Zacząłem być bardziej aktywny na tej stronie i polecałem ją innym użytkownikom. Gdy minął kolejny miesiąc na moim koncie było ponad 4x więcej! dokładnie 1943zł z groszami! w ciągu tych 8 miesięcy zdążyłem zarobić grubo ponad 9.000zł niemożliwe?! MOŻLIWE! Sprawdź sam jeśli dalej nie wierzysz pod tym linkiem
http://www.20dollars2surf.com/?ref=218528
Wystarczy że spróbujesz się na niej zareklamować oraz zostawisz włączony baner dzięki któremu zostajesz punkty. Rozsyłaj własny link polecający po zarejestrowaniu a zarobki pomnożą twoi poleceni . Wystarczy tylko poświęcić trochę czasu :) Za nic tutaj nie płacisz, rejestracja jest darmowa, jedynie co możesz to zyskać. POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO!

Re: Jak wyglądała Twoja pierwsza praca?

tutaj sa wmiare aktualne dane o zarobkach

http://www.eioba.pl/a/3mv0/nasze-zarobki-w-20 11-roku

jak sie idzie na rozmowe kwalifikacyna to warto znac jakie sa wynagrodzenia bo zwykle pada o to pytanie

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jak wyglądała Twoja pierwsza praca?