Reklama

Jaka dla was jest najlepsza konsola ? (108)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 236
INTERIA.PL

Re: Jaka dla was jest najlepsza konsola ?

Napisał(a): Gość -

Jak dla mnie play station 3, ale właściwie nie widzę jakichś ogromnych róznic między PS3 a XBOX360 oprócz oczywiście makabrycznie różnego designu. PS3 na korzysć, bardziej elegancka, rozpoznawalna. Ale cóż.... wybór gier podobny, mozliwości technologiczne podobne...

xBox goni PS3, z kolei PS3 obniża ceny i staje się konkurencją na X-a. Różnica na electro.pl wynosi kilka zł, a trzeba zaznaczyć, że jest to najtańszy i wiarygodny sklep w sieci. Skoro u nich obie konsole kosztują ok. 1200zł to sugerowałbym się jedynie tym, ilu moich znajomych ma x-a i PSa, żeby było od kogo gry pożyczać :)

A co myślicie o Sony PlayStation 3? Wydaje mi się, że to jedna z lepszych konsol, poza tym nie jest taka droga w porównaniu z innymi. Oczywiście jest wiele innych marek, które są pewnie lepsze, ale ta wydaje mi się najpopularniejsza i dość dobra. Zresztą wiele osób chyba się ze mną zgodzi.

też nie jestem jakimś wykwintnym graczem, ale ja mam dwie konsole w domu gram na xboxie ,a jak gdzieś wyjeżdzam to zawsze zabieram ze sobą przenośną konsolę Vordona, dobra cena , dobra grafika i jakość, polecam takie zestawienie

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jaka dla was jest najlepsza konsola ?