Reklama

Jaka dla was jest najlepsza konsola ? (108)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 236
INTERIA.PL

Re: Jaka dla was jest najlepsza konsola ?

Napisał(a): Gość -

Nie rozumiem.... PS2 jest świetną konsolą, a raczej była... Po co spierać się że ps2 jest lepsza od xboxa 360 bo to jest poprostu absurd. Jeśli już coś porównujemy to w swojej klasie np. xbox 360 z PS 3. Nie widziałem lepszej grafiki nigdzie (a pracuje w sklepie rtv, więc z każdą konsolą miałem do czynienia) jak w połączeniu telewizora Full HD 42" + X BOX 360... Fifa 09 lub NFS Undercower prezentuje sie dużo lepiej niż na PS3. Zdeczydowanie więcej detali

Wszyscy co mówią, że Xbox 360 to nie wiedzą co będzie za jakies 2-3 lat. Kupili sobie konsole za 700 zł i podniecają się grafiką. Tylko że ps3 ma Blu-ray. Niedługo wszystkie gry będą na to wychodzić, a na xboxa beda jakies 1/4 tego co na ps3.

Sega Dreamcast to niepowtarzalna konsola ps2 też mam ale jednak wole dc żadna konsola niema i nie bedzie miała takiego arcadowego klimatu a mówiąc szczeże to grafika ps2 i dc niczym się nie różni, i nikt mi nie wmówi że jest inaczej bo mam obie konsole.Pozdra dla posiadaczy i fanów dc

No i na żadną inną konsole nie ma takich hitów jak shenmue1,2 soul calibur,msr,jes set radio,i wielu innych,a ps2 przy tym sie chowa,zdecydowanie dc

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jaka dla was jest najlepsza konsola ?