Reklama

Jaka dla was jest najlepsza konsola ? (108)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 217
Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Jaka dla was jest najlepsza konsola ?

Napisał(a): Gość -

dla mnie najlepsza konsolka jest commodore 64 , nie wiem jak dla was ale gry takie jak Ghost'n Ghost to dla mnie bogactwo i przyjemnosc grania w to , mam jeszcze commodorke 64 w szafie ale nie gram w nia , teraz sciagam pelno gierek na emulator commodory 64 , pozdrawiam wszystkich fanow i kolekcjonerow Commodore

z czystym sumieniem powiem ci ze XBOX360 konsola ta jest po prostu wspaniala :) obecnie wychodzi na nia naprawde wiele gier a z czasem bedzie ich coraz wiecej i co najciekawsze na te konsole prawdziwe hity ukazuja sie na nia w niesamowitym tepie . jak masz internet to nie ma dyskusji xbox360 jest dla ciebie. po wakacjach ukaze sie wiele nowych hiciorow jak np. ASSASINS CREED !!! :):):) jak i halo 3 hehe . a co ja bede wymienial a ile ich do tej pory sie pokazalo :D

Bardzo polecam nową konsolę nintendo WII jest najtańsza.. może korzystac ze starszych gier.. REWELACJA Ja kupiłem i jestem zadowolony.. Gra dla Każdego

Mam w domu PS2 i XBOX360 ale najchętniej i najczęściej grywam na starej CD32!
Amiga CD32 to pierwsza 32bitowa konsola na świecie! Muszę powiedzieć że jest wspaniała, wspaniała pod względem grywalności. Nie znam innych gier z PC, PS2, XBOX360 które tak wciągają jak gry z CD32! Nie ma dnia żebym nie grał w jakąś gierkę na CD32! A mam ich trochę! Jeśli interesuje cię supergrafika to kup XBOX360 albo PS3 (ma ogromny jeszcze w tej chwili nie wykorzystany potencjał!). Jeśli interesuje cię przedewszystkim grywalność (niespotykana w dzisiejszych grach) to polecam CD32 (żaden emulator jej nie zastąpibo yo już nie to samo). Ale nic nie szkodzi żebyś kupił sobie np PS3 i CD32! Amigę CD32 można jeszcze kupić na Allegro albo eFunzine. Gry można znaleść bezpośrednio w sieci (eMule)!
Moje ulubione gry na CD32: Alien Breed 2, Alien Breed Tower Assault, Alien Breed 3D, Skeleton Krew, Banshee, Universe, chaos Engine,Micro Cosm, Syndicate, Liberation, Jet Strike, Bump'n'Burn, Nick Faldo Golf, Diggers, Oscar, Rise of the Robbots,Super Street Fighter 2 Turbo, Gloom, Fears, Beneath a steel sky, Super stardeust, Worms DC, Wing Commander, Simon the soccerer, Soccer kid, Manchester United PLC, Sensible Soccer, Pinball Fantasies, Pinball Illusions, Body Blows, Body Blows Galactic, Shadow Fighter, Super Skidmarks II, Cannon Fodder, Zool, Zool 2, Project X,Subwar 2150, Gunship 2000, Heimdall 2,Seek and Destroy, Legacy of the sorsil, Alfred chicken, PGA European Tour, KingPin ATR, Arcade Pool. A to nie wszystkie jakie ma w swojej kolekcji!

Najlepiej kup sobie legendarnego pegasusa bardzo dobra konsola a do tego wspaniale gry. Cena tez nie jest wygorowana bo wynosi okolo 20-30 zl za chinskiego i okolo 30 - 40 zl za oryginalna konsolke w stanie uzywanym.

Masz całkowitą słuszność!!! Pegasus jest ponadczasowy, szkoda tylko, że mi sie zepsuł... :/ Poza tym polecam PlayStation 2, bo jest na niego multum gier, natomiast co do XBOX-a 360 nie mam zdania, więc się nie wypowiadam...

X 360 multum gier, w miare normalna cena, i bardzo ciekawe pozycje w przyszłości plus finansowa potęga Microsoftu jako zabezpieczenie na przyszłośc.
PS3 obiecujące tytuły w przyszłym roku pare w tym, Sony ma spore możliwości developerskie i wykorzysta je. Tylko cena troche nie z tej bajki.
Konieczne kup tvhd lub monitor komputerowy lcd albo crt bo inaczej to niepoczujesz mocy tych maszynek.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jaka dla was jest najlepsza konsola ?