Reklama

JAKA NAWIGACJA DO SAMOCHODU JEST NAJLEPSZA... POMOMOCY!;-) (122)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 3807

JAKA NAWIGACJA DO SAMOCHODU JEST NAJLEPSZA... POMOMOCY!;-)

Napisał(a): Gość -

Prubuję kupić nawigację do samochodu bylem nawet w sklepie i kupilem w EURO za 1500zł najnowszą nawigację SONY
i totalna porażka ekran duży4.8 ale reszta rozdzielczość 100m potem odleglość znikala a komentarz głosowy pojawiał się po minięciu skrzyżowania a wcale nie jechałem szybko NAJGORSZE JEST TO ŻE POMYLIŁ ADRESY JAKO MÓJ DOM OKREŚLIŁ PARK dodam że mieszkam w bloku który stoi przy jedej z dużych ulic w warszawie od ponad 6lat ODDAŁEM TEN SZAJS DO SKLEPU ALE MUSZĘ KUPIĆ NOWĄ I SZCZERZE NIE WIEM CO WYBRAĆ... PORADŹCIE PROSZĘ może MIO? kóra ma najlepszą mapę polski? i dobre parametry...? a jak ktoś wie to może poda adres sklepu w warszawie lub okolicach z FACHOWĄ OBSŁUGĄ DZIĘKI

INTERIA.PL

Re: JAKA NAWIGACJA DO SAMOCHODU JEST NAJLEPSZA... POMOMOCY!;-)

Automapa na terenie Polski jest nadokadniesjsza. Przetestowałem większość innych systemów. Za granicą używam Tom Tom. Mapę mam w dobrym palmtopie HP. Szkoda mi wydawać tyle pieniędzy na elektronikę. Palma używam do wszystkiego. Przeczytaj opinie z testów. Automapa bije wszystko. Zamontujesz w palmie i masz wszechstronne urządzenie.

na Polske Automapa ( tylko przedostatnia wersja ) bo ostatnia trójwymiarowa ma mnóstwo błędów i sie wiesza, na Europę MIO Map. Nie kupuj pierdół po marketach typu nawigacja. Kup sobie Palma ,ja mam ASUSA 636N z wbudowanym GPS. bedziesz miał normalnego palma, z większym ekranem i przy okazji mozesz sobie wgrac filmy.
A Automape i MIO Map jak sie postarasz to mozna znaleźć scrakowane.
PS Palm ma wszystko co trzeba do montazu i uzytku.I zawsze mozesz sobie wgrac najnowszą wersje jak znajdziesz skrakowaną. z przy tych zwykłych GPS marketowych sa problemy z komunikacja z PCem.

ja mam mitac mio a 701 i musze przyznac ze nawi działa w nim super. Jezdze czesto wroclaw-opole-gliwice-katowice i jeszcze ani razu mnie nie zawiodl i zawsze doprowadzil pod drzwi.

Od roku używam Automapa xl-doprowadzi cie pod drzwi domu do którego jedziesz.Kilka miesięcy temu dostalem komunikat ,że jest dostępna aktualizacja-za darmo zaktualizowaem jąi jest jeszcze fajniejsza i dokadniejsza.Czsem nie patrzę na drogę tylko ekran-gdyż na bardziej skomlikowanych skrzyżowaniach pokazuje trójwymiarowo drogę ,którą trzeba jechać. Komunikaty glosowe podawane są odpowiednio wcześniej. Wszystko zainstalowane sa na palmtopie Asus 636N my Pal.Naprawde polecam

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: JAKA NAWIGACJA DO SAMOCHODU JEST NAJLEPSZA... POMOMOCY!;-)