Re: JAKA NAWIGACJA DO SAMOCHODU JEST NAJLEPSZA... POMOMOCY!;-)
Napisał(a): Gość -
Mitac MIO 520 ja kupowałem w top market wystukaj w GuuuGLACH JEST TANIEJ NIŻ W SKLEPIE
Automapa na terenie Polski jest nadokadniesjsza. Przetestowałem większość innych systemów. Za granicą używam Tom Tom. Mapę mam w dobrym palmtopie HP. Szkoda mi wydawać tyle pieniędzy na elektronikę. Palma używam do wszystkiego. Przeczytaj opinie z testów. Automapa bije wszystko. Zamontujesz w palmie i masz wszechstronne urządzenie.
na Polske Automapa ( tylko przedostatnia wersja ) bo ostatnia trójwymiarowa ma mnóstwo błędów i sie wiesza, na Europę MIO Map. Nie kupuj pierdół po marketach typu nawigacja. Kup sobie Palma ,ja mam ASUSA 636N z wbudowanym GPS. bedziesz miał normalnego palma, z większym ekranem i przy okazji mozesz sobie wgrac filmy.
A Automape i MIO Map jak sie postarasz to mozna znaleźć scrakowane.
PS Palm ma wszystko co trzeba do montazu i uzytku.I zawsze mozesz sobie wgrac najnowszą wersje jak znajdziesz skrakowaną. z przy tych zwykłych GPS marketowych sa problemy z komunikacja z PCem.
Witam
totom go 720 bezapelacyjnie nr1,
pzdr
FABRYCZNA!!!!!
ja mam mitac mio a 701 i musze przyznac ze nawi działa w nim super. Jezdze czesto wroclaw-opole-gliwice-katowice i jeszcze ani razu mnie nie zawiodl i zawsze doprowadzil pod drzwi.
żona z mapą robiąca za pilota.
Mam MIO i nie narzekam. Polecam i pozdrawiam
Od roku używam Automapa xl-doprowadzi cie pod drzwi domu do którego jedziesz.Kilka miesięcy temu dostalem komunikat ,że jest dostępna aktualizacja-za darmo zaktualizowaem jąi jest jeszcze fajniejsza i dokadniejsza.Czsem nie patrzę na drogę tylko ekran-gdyż na bardziej skomlikowanych skrzyżowaniach pokazuje trójwymiarowo drogę ,którą trzeba jechać. Komunikaty glosowe podawane są odpowiednio wcześniej. Wszystko zainstalowane sa na palmtopie Asus 636N my Pal.Naprawde polecam
JAKA NAWIGACJA DO SAMOCHODU JEST NAJLEPSZA... POMOMOCY!;-)
Zgłoś do usunięcia | Link
Prubuję kupić nawigację do samochodu bylem nawet w sklepie i kupilem w EURO za 1500zł najnowszą nawigację SONY
i totalna porażka ekran duży4.8 ale reszta rozdzielczość 100m potem odleglość znikala a komentarz głosowy pojawiał się po minięciu skrzyżowania a wcale nie jechałem szybko NAJGORSZE JEST TO ŻE POMYLIŁ ADRESY JAKO MÓJ DOM OKREŚLIŁ PARK dodam że mieszkam w bloku który stoi przy jedej z dużych ulic w warszawie od ponad 6lat ODDAŁEM TEN SZAJS DO SKLEPU ALE MUSZĘ KUPIĆ NOWĄ I SZCZERZE NIE WIEM CO WYBRAĆ... PORADŹCIE PROSZĘ może MIO? kóra ma najlepszą mapę polski? i dobre parametry...? a jak ktoś wie to może poda adres sklepu w warszawie lub okolicach z FACHOWĄ OBSŁUGĄ DZIĘKI