Re: Jaki jest najlepszy smartfon na rynku?
Napisał(a): Gość -
Samsung Galaxy S II the best!!!
Ostzregam przed snartfonami z sieci Orange, maja tyle dziadowskich aplikacji połaczonych systemowo, ze nic swojego nie można zainstalować
Na pewno nie najtańszy, ale jeden z lepszych w swojej cenie, HTC Wildfire S i w Heyah można go mieć za 1zł :)
ja kupuje iphone 4s i mysle ze to jeden z najlepszych smartfon'ow
Ostrzegam przed kupieniem jakiego kolejek iphona baterie w nich wybuchają a ekran po roku żółcieje ( nie wyświetla bieli tylko żółć). Jestem za galaxy s2 ( z niego pisze) i htc sensation xl
Ja bym wybrał Nokię E52.
Najmniejszy smartfon na świecie.Bardzo duża i pojemna bateria daje możliwość nawet dwutygodniowego nie ładowania jak używa się telefonu tylko do dzwonienia.4G , Wi-Fi.
Wyświetlacz, co prawda mały ale 4mln kolorów daje naprawdę wyśmienity komfort oglądania.Co prawda w słońcu nie za dobrze widać ale śmiało można oglądać bez obaw, że ścieżki się popalą albo procek się usmaży w promieniach słonecznych.
Do tego mamy ciekawy pakiet Microsoftu, który daje nie tylko możliwość przeglądania dokumentów ale także ich redagowanie,
System działa stabilnie i niezawodnie. Naprawdę trzeba się napocić aby go zawiesić.
Mały problem stanowi tylko dość mała pamięć w telefonie, ale bez problemu można ustawić instalację na karcie pamięci.Ciekawostką jest, to, że uruchamianie programów jak i wejście do nowych folderów trwa szybciej jak na Ifonie4.
Radio z RDS , tysiące stacji internetowej i standardowe wyjście wyjcie na słuchawki daje możliwość połączenia telefonu z wieżą czy wzmacniaczem.
Aparat nie zachwyca ale daje przyzwoitą jakość zdjęć.
GPS , to już inna bajka.
Bardzo czuły i jakość niejednokrotnie przewyższa telefony z górnych półek.Bardzo przydaje się lektor w języku polskim.(Trochę denerwująy ponieważ informuje o przekroczeniu prędkości na drodze).
Napisał(a): Arielka -
oj uważam, że na rynku jest bardzo wiele ciekawych telefonów godnych uwagi, m.in iphone, czy samsungi, htc tez nie zostaje w tyle , a ostatnio nawet nokia ze swoja lumią dołączyła się do wyścigu o miano super telefonu
Jak dla mnie i z mojego doświadczenia takim numerem jeden na rynku jest LG Black. Moim zdaniem moze spokojnie konkurowac z innymi tego typu telefonami ,a i tak wygra.
Napisał(a): Kaskaderka500 -
LG 2x okazał sie najlepszym telefonem w kategorii technologie
http://www.telepolis.pl/news.php?id=24238
W sumie nie dziwi mnie ta nagroda, ponieważ LG od dłuższego czasu pokazuje że technologia w ich komórkach jest bardzo innowacyjna, zanim inni producenci wprowadzą pewne rozwiązania w swoich komórkach, w pierwszej kolejności pojawiają się one w LG - jak np. ekran dotykowy, wysuwana klawitura qwwerty, czy rozwiązanie z ostatnich miesięcy jakim jest ekran 3D.
Zgłoś do usunięcia | Link
Nokia e7 z belle, dosc tandety google,a co nie potrafi wiecej niz jednej skrzynki obsluzyc i musi byc podlaczony do gniazdka