Reklama

Jaki jest najlepszy tablet na rynku? (22)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 7391

Jaki jest najlepszy tablet na rynku?

Napisał(a): lubiekurczaki -

Zastanawiam się nad kupnem tabletu. Fajny gadżet, ale zarazem też często przydatne urządzenie, taki organizer w wersji elektronicznej.
Jak wiadomo pod względem jakości wykonania oraz obsługi wyświetlacza iPad firmy Apple nie ma sobie równych. Jednak cenowo również... Cena jak dla mnie jest wygórowana.

Słyszałem coś, że Samsung robi całkiem dobre tablety, czy to prawda? Warto rozejrzeć się za urządzeniami tej firmy, czy poszukać czegoś innego?
Jakie marki produkują dobrej jakości tablety w w miarę przystępnej cenie?

INTERIA.PL

Re: Jaki jest najlepszy tablet na rynku?

Napisał(a): Gość -

Ja bym poczekał na Plug Impact. Ma się pojawić w sklepach po świętach. Poczytaj sobie w sieci o nim, zapowiada się bardzo ciekawie i ma być niedrogi.

Jest to guzik warte urządzenie. Modny bajer i nic poza tym. Skoro potrzebujesz do pracy, czytania czy innych to lepiej kupić małego netbooka. Przynajmniej pamięć przyzwoitą posiada, funkcjonuje stokroć lepiej niż tablet, nie zacina (zawiesza) mu się ekran dotykowy, można do niego podpiąć inne urządzenia (do dobrych tabletów maksymalnie 2, bo tyle wejść) które będą funkcjonowały bez zarzutu. Z tabletami różnie bywa, a jeśli chodzi o pisanie to na tablecie istny horror. Ludzie dokupują małe klawiatury chcąc coś pisać. Miałem tableta, pozbyłem się go i nikt więcej nie namówi mnie na to dziadostwo. To tylko modny bajer dla szpanerów, a faktycznie nic nie warte urządzenie. Obecnie na wyjazdach często używam netbooka i bardzo sobie chwalę.

gość Jest to guzik warte urządzenie. Modny bajer i nic poza tym. Skoro potrzebujesz do pracy, czytania czy innych to lepiej kupić małego netbooka. Przynajmniej pamięć przyzwoitą posiada, funkcjonuje stokroć lepiej niż tablet, nie zacina (zawiesza) mu się ekran dotykowy, można do niego podpiąć inne urządzenia (do dobrych tabletów maksymalnie 2, bo tyle wejść) które będą funkcjonowały bez zarzutu. Z tabletami różnie bywa, a jeśli chodzi o pisanie to na tablecie istny horror. Ludzie dokupują małe klawiatury chcąc coś pisać. Miałem tableta, pozbyłem się go i nikt więcej nie namówi mnie na to dziadostwo. To tylko modny bajer dla szpanerów, a faktycznie nic nie warte urządzenie. Obecnie na wyjazdach często używam netbooka i bardzo sobie chwalę.

Zależy jakiej pracy :) Jako grafik mam zupełnie odmienne zdanie :) takiego Pluga chętnie bym sobie sprawił.

Dlaczego maly ?.Kolega nie pisal o malym.Mam HP z ekranem led ful HD ,DOTYKOWYM ,15,6 ekran 640 GB twardy i5.Co wiecej trzeba ?.Tablet jest dobry ,a le wi - fi potrzeba ,modemu nie podepniesz,faxu nie uzyjesz ,obslugi biurowej itd.

gość Mały laptop i po sprawie

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Jaki jest najlepszy tablet na rynku?