Re: Jaki jest najlepszy tablet na rynku?
Napisał(a): Gość -
Mam tablet sony s i powiem ze jest idealny i warty swojej uwagi,
Szczerze polecam
ja uważam, że nie trzeba inwestować od razu w sprzet za 2000 ponieważ na rynku można znaleźć bardzo wiele ciekawych urządzeń , które są dużo tańsze, a równie fajnie, zresztą bardzo wielu użytkowników tabletów potrzebuje ich tylko do rozrywki , także bez sensu wydawać majątek uważam, że taki w zupełności wystarczy http://allegro.pl/tablet-android-vordon-wi-fi-2x-usb-4gb-gwarancja-i2171150400.html tablet Vordon za 200 zł ja używam i jestem bardzo zadowolona
mój znajomy kupił tego vordona o którym mówisz , faktycznie jest całkiem niezły
Lenovo moim zdaniem jest fajne, nie że dlatego że mam taki tablet, ale dlatego, że wszystkie funkcjonalności działają w nim znakomicie.
Dokładnie chodzi o ten model: http://winmar.pl/p18088,Lenovo_ThinkPad_Tablet_10.1_Multitouch_Gorilla_Glass_IPS_WiFi_32GB_1GB_PEN.html
Napisał(a): Arielka -
o ja też używam ten tablet Vordona skupiłam się ponieważ potrzebowałam do pracy i sprawdził się , zarówno w podróży jak i w domu do szybkiego sprawdzenia maila, no i cena uważam, że jest bardzo ok w porównaniu do jakości jaką się dostaje
Mam galaxy 10.1 ,i to chyba najlepszy zakup jakiego dokonale,jest tak jak powinno:-)
Napisał(a): wertepka -
Pewnie postawiłabym na samsung galaxy tab 10.1 choc patrząc na ceny, tablet nadal jest w mojej ocenie luksusowym gadżetem. warto poczytać relacje osób (na przykład po testów), które niejednokrotnie stwierdzały, że tablet służył im jedynie do sprawdzania poczty i Facebooka. Czy warto wydawać na Niego ok 2 tys zł?
gość Jest to guzik warte urządzenie. Modny bajer i nic poza tym. Skoro potrzebujesz do pracy, czytania czy innych to lepiej kupić małego netbooka. Przynajmniej pamięć przyzwoitą posiada, funkcjonuje stokroć lepiej niż tablet, nie zacina (zawiesza) mu się ekran dotykowy, można do niego podpiąć inne urządzenia (do dobrych tabletów maksymalnie 2, bo tyle wejść) które będą funkcjonowały bez zarzutu. Z tabletami różnie bywa, a jeśli chodzi o pisanie to na tablecie istny horror. Ludzie dokupują małe klawiatury chcąc coś pisać. Miałem tableta, pozbyłem się go i nikt więcej nie namówi mnie na to dziadostwo. To tylko modny bajer dla szpanerów, a faktycznie nic nie warte urządzenie. Obecnie na wyjazdach często używam netbooka i bardzo sobie chwalę.
-------------------------------
zaloze sie ,ze NIE miales zadnego tabletu,a juz z pewnoscia ani iPada,ani galaxy ani Iconii ani Sony S
takich bredni jak ty juz dawno nikt nie napisal.
Caly swiat to idioci ,tylko ty jeden wiesz co dobre,tak ???
cNie ma tanio i dobrze, to mit.
Jest tylko jeden tablet (w kilku wariantach) warty uwagi.
Obecnie warto rozejrzeć się za drugą edycją, bo tanio i dopracowana, trzecia podobno niedomaga.
Z pewnością lepiej się sprawdzi niż netbook na windowsie 7 w podobnej cenie.
Zgłoś do usunięcia | Link
w ogóle teraz na rynku pojawiło sie bardzo wiele ciekawych tabletów i to w rozsądnych cenach, nie koniecznie trzeba kupować najdroższy sprzęt na rynku żeby dostać dobrą jakość , uważam, że lepiej zapłacić mniej bo można dostać praktycznie to samo, bardzo wiele sprzętu dobrej jakości widziałam w sklepie wasserman np. HUAWEI Ideos Tablet S7 7” Android, Wifi, 3G za 700 zł, uważam, że to jest bardzo dobra cena