Re: Jaki jest samochód Twoich marzeń?
Napisał(a): Gość -
smart for2 dla kobiety naj naj naj lepsze autko mam juz drugiego i jestem naprawde zadowolona pozdrowionka
Większość sportowych i drogich aut mi się podoba a w szczególności Ferrari
Moje marzenie na chwilę obecną ... BMW E92 coupe 3.0l BITURBO. A, skoro marzenia są po to, żeby je realizować, to za tydzień juz takiego autka będę właścicielem :) Pozdrawiam wszystkich wielbicieli czterech kółek.
żółte punto hgt :). to pisala kobieta ;)
Ja zamowilem Audi A1 w Ingolstadt.Dostalem 4 tys euro znizki na ksiazeczke inwalidzka.Fajne autko,siedzi sie w srodku jak w Porsche.
A.. hmmmmmm siana pelna fura, nie ma lepszego raj-fura!!!!!!!!!
Mam do sprzedania ładnie położoną działkę budowlaną w okolicach Bydgoszczy w miejscowość Maksymilianowo, możemy negocjować - 1533 m2 + mały domek gosp. mz.skuj@wp.pl . Bardzo zależy mi na szybkiej sprzedaży wyjeżdżam z kraju .
Amerykańskie krążowniki szos plus auto z miejskiej legendy ;)
Gdyby Hell_Lady miała umiejętności i pieniądze, jeździłaby (tylko nie wiem, czy w Polsce) Lincolnem Continentalem, rocznik 1968 lub 1970 :) Nie pogardziłaby też Fordem Thunderbirdem.
Marzenia skromnie zamyka Wołga gaz 24 - jak tylko zacznę na siebie zarabiać, zabieram się za ciułanie :)
Hmm a moim wymarzonym autkiem jest mazda RX8:) jest piękna, dynamiczna, w miare oszczedna..po prostu boska idealna dla kobiety ( dla mężczyzny też;)) choruję na to autko...i zamierzam kiedyś sobie sprawić:) pozdr Natka:)
Jaki jest samochód Twoich marzeń?
Zgłoś do usunięcia | Link
Moje marzenie to zdecydowanie Hyundai i30 :) achhhh....
A w jakich autkach Wy gustujecie?
Małe - zgrabne czy raczej wielkie - masywne?