Re: Jaki router do UPC?
Napisał(a): Gość -
wnr612 / wnr1000 / wnr2000 jesli uzywki to znajdziesz cos na allegro, jesli nieuzywki to tez raczej nie sa to horrendalnie drogie routery. pzdr
wnr612 będzie ok. raczej do 3 kompów na WIFI nie potrzeba nic więcej, spokojnie da radę. chyba, że zależy ci na prędkości to weź coś w fuLL N.
polecam tp-link tl-wr1043nd, mam upc 25mb i śmiga jak szalony na dwa kompy po wifi
wnr612 lub wnr2000 zależnie od twojego budżetu :) obydwa są spoko, więc powinieneś być zadowolony
Też mam tp-link wersje za ok 120zł i przy UPC 10Mb działa od 2 lat bez awarii.
a jak sprawdzić szybkość internetu
uważam, że Bezprzewodowy router wifi D-Link DIR-300 w zupełności wystarczy, ma dobre parametry, jest dobrym routerem nie ma z nim żadnego problemu, poza tym jest w dobrej cenie, mozna go dostac juz za 114 zł w sklepie wasserman
ja od razu olałbym tplinki , bo to sprzęt typowo low-endowy, dużo sztuk jest trefnych, a potem problemy z reklamacjami itepe
d-link, nie wiem. kiedyś miałem router pod G, było słabo, ale może się poprawili.
koledzy wczesniej wspominali o netgearze, to chyba najlepszy wybór, mam teraz router od nich i jestem w miarę zadowolony (wnr2000) wolałbym wyższy model (wnr3500L) i byłoby niebo ;]
popieram, tplinkom mówię nie. miałem 2 różne routery, obydwa zawidoły. nie wiem co mnie podkusiło żeby drugi raz kupować sprzęt tej firmy. nigdy więcej. nie polecam, a nawet odradzam.
Jaki router do UPC?
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam,
Mam UPC 10 Mb/s i muszę kupić router, nie mam szczególnych wymagań, będą się z nim łączyły tylko 2-3 kompy po WIFI router może być nawet używany z allegro, byle tanio i dobrze:) Macie jakieś propozycje?